Afspraak is afspraak en daar kun je wat mee

bestelling gedaan met verzoek tot snelle levering en dat is gebeurt waar ik heel blij mee ben.

Positieve ervaring

Prima Kwaliteit, producten snel geleverd.

Goede productbeschrijving, goed verpakt, juist geïnformeerd.

Erg goede service!!

Mijn online bestellingen bij jullie gaat tot nu toe gewoon prima zoals ik ervan verwacht heb. Ik had met een deadline te maken en met de ontbrekende artikelen werd ik snel geholpen waardoor ik mijn project toch een goede voortgang kon geven. Dank!!

netjes op tijd, keurig verpakt, goede prijs kwaliteitsverhouding

Goede service!

+ webshop; + telefonisch advies; + bestelling (precies op maat!); + levering; + prijzen. - kan eigenlijk geen minpunten bedenken. Inmiddels vaste klant.

Een verademing om zaken mee te doen.

Top bedrijf. Zeer professioneel. Duidelijke site, snelle bestelling, snelle en duidelijke communicatie en snelle keurige levering. Zelfs in Corona-tijd binnen een a twee dagen. Prima kwaliteit. Heb onlangs 3 bestellingen binnen een week bij hun gedaan en ook te maken gekregen met een vergissing, die door hun zeer professioneel en coulant werd opgelost. Een verademing om zaken mee te doen. Aanrader!!!!

Op tijd geleverd en een goede service

Fijne wielen

Slechte bezorging

Eerste levering onaangekondigd langs geweest, afspraak voor nieuwe levering alleen op hele dagen mogelijk, kort van te voren een tijdsperiode via mail aangegeven gekregen, levering 1,5 te vroeg buiten door DGL opgegeven tijdsperiode. Als je zelf een baan hebt is deze vervoerder (DGL Oosterhout) te onnauwkeurig. Buiskoppelingshop prima, levering materiaal slecht.

Prima,

Neyjes op tijd geleverd

Zeer correct bedrijf

Zeer correct snelle levering en bij retour zijn ze super snel met crediteren van mijn aankoop bedrag Super service en servicegericht

Goed geregeld

Verpakking bij verzending kan soms wat beter, maar verder alles top!

top en goede service

telefonisch contact was top en oplossingsgericht

Snelle levering en vriendelijke hulpvaardig tel. contact

Prima levering compleet en op tijd.

....

Perfecte service!

Perfecte service

alles klopt !

Mooi werk gemaakt met jullie buizen en koppelstukken, het gamma is echt compleet, voor alles een oplossing.

Hele goede service

Goede producten tegen een scherpe prijs. Levering is zeer snel. Wij hadden nog een fotodoek besteld. Deze is in een zeer goede kwaliteit afgedrukt (na goed overleg)

Levering snel en correct op maat

Wat wel een weet is dat de uiteinden van de buizen een teveel aan zink resten hebben waardoor deze op maat geveild moeten worden omdat ze anders niet passen in de koppeling.

Uitstekende service en snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle levering zoals vermeld staat op de site.

Makkelijk te koppelen elementen.

Ik kreeg de partij binnen en begon er gelijk mee te werken. Heel eenvoudig en nu hebben we een mooi BBQ meubel in de tuin op wieltjes. Jammer dat je er geen foto bij kan doen. (Idee?)

toppie ga weer kopen bij jullie

toppie ga weer kopen bij jullie

Super snel bezorgd en alles compleet

Had een aantal buizen en koppelingen besteld. Alles netjes gezaagd, verpakt en bezorgd. Nou kan ik geen punten aftrekken voor de verpakking als ik zeg dat het goed was, maar ik zou wel willen dat er een milieuvriendelijker alternatief voor (bubbel) plastic gebruikt wordt.

Vlugge en correcte bediening

Zowel de 1ste als de laatste bestelling top