prima service voor een scherpe prijs

Alles was goed verpakt en snel geleverd. En de prijs is ook heel netjes.

Zeer snelle levering

Snel en efficient

Snel, efficient, correct

Veel beter dan dit kan niet.

Snel, goed, op maat en goedkoop.

Ruim assortiment, gemiddelde leveringsnelheid

Verpakking kan beter voor dit soort zware onderdelen, doos was gescheurd en koppelingen vielen er uit. Uitstekende kwaliteit van koppelingen en buizen.

je krijgt wat je besteld

goede producten. snel geleverd. duidelijke webshop

zeer goed

makkelijke website, snelle terugkoppeling via email, snelle verzending, accurate vervoerder, top!

alles OK

alles OK

Goed en snel

Nette site en levering was netjes en snel

De bestelling werd snel en volledig geleverd. Dank je wel.

Geen enkele probleem met de bestelling en levering maar het is wel jammer dat ophalen niet mogelijk was. Begrijpelijk door corona maar dat kostte mij transportkosten. Ook was ik op dat moment even niet thuis en vertraagde de levering. Mijn schuld maar toch jammer want ik kom regelmatig bij jullie in de buurt.

snelle service en een goed product voor een prima prijs

snelle levering en nette website

Niks op aan te merken

Zowel service als prijs zijn zeer goed

perfecte service

niets op aan te merken en tot volledige tevredenheid.

De hele bestelling is correct afgewerkt.

De bij de levering ontbrekende onderdelen, werden na tel. contact correct afgeleverd.

Goed materiaal, goede service, zeer tevreden.

Goed materiaal, goede service, zeer tevreden.

snel en goed geleverd zonder zorgen

prima service

snelle en prima service

snelle en prima service

Top snelle levering van goed verpakte spullen.

Snelle en goede levering. Top verpakt.

Prima; snel en zorgvuldig

Heb hier reeds meerdere keren materiaal besteld. Keuze is enorm en de prijzen naar mijn idee billijk. Op vragen kreeg ik snel antwoord. Toen ik een foutje maakte in de bestelling werd dit direct opgelost. Daarna snelle levering, materialen exact op maat en keurig verpakt tegen beschadiging. Kortom alles top.

Erg goed en snel geholpen !

Nadat ik mijn bestelling ontvangen had kwam ik er achter dat ik zelf de verkeerde maat had besteld. Na telefonisch overleg en het invullen can het retour formulier de goederen retour gezonden. Binnen 2 dagen was het factuur bedrag gecrediteerd. Hierdoor kon ik snel een nieuwe bestelling plaatsen die netjes de volgende dag aankwam. Super goed en snel geholpen dus !!

Misverstand

De website ziet er mooi uit. Ook leveren binnen 24 uur beloofd veel goeds. Helaas!. Er was een misverstand. Bestelling geplaatst, meerdere mails gestuurd, maar geen enkele reactie. Na mijn klacht, werd ik gebeld door Buiskoppelingenshop en blijkbaar werden mails naar mij weer als undelivered teruggestuurd. Van de transporteur kreeg ik wel een mail voor de aflevering. En daarna wel een mail ontvangen van Buiskoppelingenshop om de beoordeling aan te passen. Laten we het op een misverstand houden. Ik ben tevreden met de spullen en ook tevreden met de afhandeling van de klacht.

Perfecte service, snel en probleempje goed opgelost

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas was er met transaport een maatgezaagd stuk steigerbuis kwijtgeraakt. Dit werd direct opnieuw gestuurd. Top service!

Geen zin, maar één woord. FANTASTISCH

De service en de flexibiliteit van dit bedrijf is enorm. Hoe ze ons hebben geholpen en zonder kosten hun en mijn foutjes hebben hersteld. Ook de snelheid van leveren is geweldig. Kortom een bedrijf waar je op kunt bouwen.

Prima en snel geleverd

...

Goede winkel

Duidelijk overzichtelijk snel geleverd, alleen de porto kosten waren wat hoog ten opzichte van mijn bestelling maar niet onredelijk hoog

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK