Snelle levering . Netjes afgeleverd . Materiaal voldoet volledig aan de verwachting.

Een goed contact met Buiskoppelingshop

Het betrof een vrij grote en gedetailleerde bestelling voor 3 botenwagens voor onze roeivereniging. In overleg met de klantenservice daarom de bestelling gedaan via een e-mail met een stuklijst als bijlage Aanvankelijk daardoor enige problemen met de bestellijst maar die werden soepel opgelost. De persoonlijke aflevering met een middelgrote bestelwagen door Stefan was helemaal top.

Vlotte webshop en afhandeling

Eenvoudig te bestellen en correcte tijdige levering ! Aanrader

zeer snelle levering

Ik ben zeer content met de snelle service.

Aanrader voor anderen goede producten

Aanrader voor anderen goede producten

Levering was in 2 keren, normaal alles in een pakket. Één pakket vergeten bij levering.

Vakkundig opgelost na telefoon. Levering van 2de pakket daags nadien. Hartelijk dank voor de service. Mvg Lino Simons

Makkelijk en snel.

Makkelijk en snel.

Koppelstukken zijn goed

Goede kwaliteit. Portkosten zijn vrij duur

Een voorbeeld van hoe het zou moeten zijn.

Wat een geweldig bedrijf. Meedenkend, oplossend, communicatief en heel erg correct in reacties.

top bedrijf

buizen moest ik op verzoek van mijn vrouw een 2e keer laten verzagen en dit bleek geen enkel probleem. Goed verzorgd materiaal, zeer vriendelijke en behulpzame mensen Kortom: top

Goede service en duidelijke communicatie

Steigerbuizen en buiskoppelingen besteld voor een kledingrek project. Goede afhandeling en communicatie (over de bestelling en bezorging) per email. Goed verpakt en netjes aangekomen.

Totaal geen Communicatie

Nadat we besteld hadden en betaald niks meer gehoord. Nadat we na 1,5 week zelf belde zeiden ze “ U moet nog betalen “ nadat we een print screen van de bank hadden gestuurd zeiden ze ; “ uw bestelling ligt al lang klaar we hebben verkeerd gekeken. In de Communicatie stond niets als ; Sorry of onze excuses

Bestelling snel en correct ontvangen

Makkelijke website, simpele bestel procedure en redelijke transport kosten. Bestelling was weer volledig en snel in huis,

degelijk en goed

degelijk en goed.

Top product

Heb het heel goed ontvangen en best kwaliteit producten.. Klant was helemaal tevreden.. Dus in de toekomst zal ik zeker weer bestellen

Kwaliteits spullen

Heerlijk zo solide en stevig dat dit spul is. Makkelijk te bevestigen.

correct

Correcte levering, goederen onbeschadigd en juiste kwaliteit.

Goed, snel en hoge prijs/kwaliteit.

Zeer snel alles geleverd en prima communicatie.

Derde keer besteld bij buiskoppeling. Ging een klein dingetje fout maar snel en goed opgelost.

Zie google review met foto

Zie google review met foto

Topproducten!

Heel tevreden van onze bestelling zwarte buiskoppelingen.

afdekdopjes

Beste, bedankt voor de snelle oplossing.

Geheel volgens verwachting. Prima dus!

Bericht wanneer levering klaar ligt voor ophalen had iets eerder gemogen. Verder niets te verbeteren!

Zeer vlotte en correcte verwerking

Overzichtelijke website en duidelijke prijzen Vlot besteld en super vlot geleverd Een aanrader

ze doen wat ze beloven!!!

heerlijk om mee te werken, bestellen en het wordt verstuurd, maakt niet uit waar naar toe!!

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK