snel geregeld

Gewoon goed

Levering ok

De communicatie over de status van de levering functioneerde niet maar de levering werd wel binnen redelijk termijn en foutloos geleverd

Snelle en correcte afhandeling van bestelling

Nadat ik een duidleijke opgave kon doen op de site van wat ik nodig had was het bestellen in korte tijd afgerond. Na de 1e bestelling diende ik nog aanvullend materiaal te hebben (van gelijke grootte) en ook deze bestelling is zeer goed afgehandled. Het materiaal is al ingebruik.

Super echt

Mijn bestelling super snel geleverd alles netjes gezaagd echt super team daar

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Mooi, stoer en kwaliteit

Heb buizen en koppelstukken besteld. Super op maat en staat leuk stoer. Heb ze gekocht voor bureaupoten.

Duidelijke website, perfecte levering, producten voldoen volledig aan de verwachting

Perfecte service en kwaliteit

Voor een project had ik een lengte aan stalen buis nodig, deze webshop kon dat leveren tegen een zeer scherpe prijs en had ook de mogelijkheid om de order te verzenden. Via een drop-down menu de dikte en lengte gekozen en besteld. Dit was probleemloos. Na de bestelling schoot mij te binnen dat ik ook nog afsluitdoppen voor de beide zijden van de buis nodig had, en dus via email gevraagd of dit leverbaar was. Na enige tijd werd de buis netjes afgeleverd bij mij aan huis MET afsluitdoppen er bij, waarvan ik overigens nooit een factuur heb mogen ontvangen. Dat was een positieve ervaring om zo een bestelling te plaatsen en geleverd te krijgen met de doppen. Ik kan niet anders zeggen dit is DE webshop als je buismaterialen en aanverwante aluminium-, of stalen constructiematerialen nodig hebt en voor mij een 100% aanrader! 5-sterren en welgemeend.

Besteld en zeer snel in huis . Ook nog een keer telefonisch contact gehad en was zeer tevreden

Prima ervaring! Netjes verpakt!

Eerste keer dat ik een bestelling hier heb geplaatst.. Best snelle levering.., zeker voor in de bouwvak vakantie! Top. Bestelling.., zwarte koppelingen en buismateriaal.., goed verpakt en beschermt tegen eventueel beschadigingen.. Zeer netjes! Zou zonder twijfel weer een bestelling plaatsen.. Groet Rick.

Extenders

Prima product goede levering

Snelle correcte levering

Zoals verwacht hadogen worden

Het meedenken is meer dan een extra service.

Er wordt met je meegedacht, heel prettig.

Afhandeling van bestelling en geleverd product helemaal perfect

Snel, duidelijk en goed.

materiaal was goed verzorgd.

Kreeg geen melding wanneer het materiaal bezorgd zou worden. Is opgevangen door de buren.

Top winkel!

Goeie winkel, goeie service, goeie prijzen, vriendelijk personeel. Alles netjes en op tijd afgeleverd en bij problemen is er altijd wel een oplossing.

Prima zaken doen

Correct geleverd

Keurig geregeld

Zat telfoutje in levering, wat zondermeer netjes werd opgelost.

snelle levering en goed product

Hadden snel een buizensnijder nodig. Wordt snel geleverd keus uit producten met duidelijke omschrijvingen.

Gewoon goed en betrouwbaar

Alles volgens afspraak

Prima product precies zoals beschreven en wat wij zochten. Keurig op tijd door vriendelijke bezorger bezorgd

Prima afhandeling

Gemaakt en geleverd zoals gevraagd.

Goed geregeld

Bestelling geplaatst op vrijdag, de week erna op woensdag in huis. Goede kwaliteit, keurig gesneden en stevig verpakt.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK