Top materiaal, snel geleverd!! Zeer tevereden!

goer ervaring

alles was aangeleverd zoals beloofd.

Zeer goed,snelle levering ondanks vakantieperiode.

Overzichtelijk

Onlangs buisen en koppelingen besteld en opgehaald bij het bedrijf, toen ik aan mijn project bezig was was er 1 buis te lang verkeerd gemeten, ik belde het bedrijf op of ik even langs kon komen om er een stukje aftehalen, dat kon niet omdat de gene die dat deed op vakantie was,ja dat vind ik een beetje jammer dat er dan geen vervanging is.

Goede producten, goede service, nette prijzen

Goede producten, goede service, nette prijzen

Vlotte service

Snelle en duidelijke communicatie. Er was een fout in de levering maar die werd heel snel en vlot rechtgezet.

Extreem goeie koppelingen die altijd passen

Voor een oude stelling was ik op zoek naar de geschikte koppeling. Deze heb ik gevonden voor de beste prijs en kwaliteit op buiskoppelingshop.

Supersnel geleverd.

Supersnel geleverd, en voldoet aan verwachting.

Perfect en snel geleverd.

Goede en duidelijke website. Snel geleverd.

heel goed, mooie materiaal, snel geleverd

niets aan toe te voegen, fijn bedrijf, goede service, goed materiaal

Goede prijs / kwaliteit verhouding

duidelijke website met web shop goede service

fijn om zaken mee te doen levering betrouwbaar en komen de gemaakte afspraken na

Makkelijk bestellen en snel thuis.

Fijne site, snel geleverd

Snel en correct

Geleverd zoals beloofd

Alles tip top geregeld.

Makkelijk bestellen en afhalen.

Goed en betrouwbaar!

Bestellen ging eenvoudig, zat inspiratie / voorbeelden op de website te vinden en weer supersnel tegen een scherpe prijs geleverd. Tot de volgende keer…

Altijd alles goed geregeld en voor een scherpe prijs

groot assortiment, inmiddels weer uitgebreid. Ik kijk nergens anders. Alleen af en toe om te checken of de prijzen nog steeds scherp zijn

Bijzonder goed en prettig

Helder, last minute aanpassing mogelijk, geen bot maar een mens aan de mail

Perfecte materialen en alles op maat

Wilde met steigerbuis een kapstok maken in een nis. Ik kon gemakkelijk kiesen tussen materialen, kleur, dikte en lengte. Alles werd een week later bezorgd. Perfect.

Snelle levering, goede maatvoeting

Bestellen ging eenvoudig. De geleverde onderdelen zijn goed verpakt en mooi op maat. Had eerst niet door dat de prijzen excl. Btw. zijn. Verder prima prijs. Snel geleverd.

No nonsense

Duidelijke website, heldere besteloverzicht, makkelijk af te halen.

Net bedrijf. Komt zijn afspraken na. Levering van zwarte steigerbuizen op maat met verschillende buiskoppelingen was keurig verpakt en sneller beschikbaar dan gepland. Duidelijke website en goede communicatie.

Super snelle en correcte sevice

Super snelle en correcte service

Goede producten

Ze leveren altijd goede producten. De levertijd is wel prijzig, slimmer is dan om het op te halen.

Bijna alles te verkrijgen!

Ideaal voor diverse hobby projecten. Ik heb er al een kapstok, dj-meubel en buitenstellage van gemaakt.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK