Top!!

Goeie producten, goeie service, prima prijs, vriendelijke lui.. vooral doen!

Transport kosten waren heel netjes. Wel jammer dat de levering wat dagen op zich liet wachten. Misschien is dat een tip om iets duidelijker op de site te vermelden.

Buizen opmaat en koppelingen besteld, Snel geleverd en alles was goed

Perfect - Top

Blanke inwendige buiskoppelingen besteld. Vlotte levering - goed product/kwaliteit - duidelijke gedetailleerde informatie/afmetingen op website t.b.v. te bestellen product. Super - zeer tevreden. Dankjewel.

eerlijke prijs

3 keer bij ze besteld

Prima.

Duidelijke Website, makkelijk bestellen, snelle, vlotte afhandeling en levering. Ondanks slechts kleine bestelling zéér tevreden, ga naar de toekomst toe zeker nog meerdere keren bestelling plaatsen.

Snel en correct

Alles werd correct en snel geleverd aan een uitstekende prijs.

Snel geleverd!

Duidelijke site waar je alles in een handomdraai kan bestellen! Was er enorm snel en levering zonder dat wij thuis waren , was ook geen enkel probleem!

Goede webshop, veel keus goede prijzen en snel opgestuurd. Helemaal tevreden.

Vlotte levering en alles was prima in orde

Ik had heel wat buizen en koppelingen besteld. Alles werd vlot geleverd en klopte helemaal. Zo kon ik alles heel snel in elkaar zetten.

goed maar niet super levering prima

bepaalde stukken om kap te maken moeten rechts en links zijn endeze hebben ze niet zodat de bevestigingsvijzen aan een kant binnen zitten en de ander kant buiten zitten wat geen perfecte af werking is

prima service

aflevering ok, geen problemen; spullen goed verpakt; goed telefonisch advies.

Een aanrader

Correcte prijzen. Levering volgens schema én goede verpakking. Zijn klantvriendelijk bij vragen.

D de Cherokee prijs

Levertermijn totaal niet gerespecteerd

Spijtig dat de levering zolang op zich laat wachten. Wij gaan niet zeuren voor een extra dag. Maar dit was veel te lang. De goederen zijn bij ons toegekomen op het moment dat het frame reeds was vertrokken naar de klant,... zonder die stukken. Voor ons is deze bestelling helaas waardeloos... M.v.G. Thierry Sabbe Publie Designs Team.

Bestelling geleverd wat ik had besteld. Uitstekende kwaliteit en mooie producten. Ben ook zeer tevreden en blij met het resultaat.

Heel snelle, perfecte service. Echt top!

Voor herhaling vatbaar!

Prima, niets op aan te merken !

Pakket is netjes verzonden echter is het gewoon voor de deur gezet!!!!

Transporteur heeft het pakket gewoon voor de deur gezet. Het was duidelijk te zien wat het was dus had zo meegenomen kunnen worden. Het gaat hier om een bestelling van meer dan € 129,-

Perfect en grote keuze

Makkelijke keuze via de website Korrekte afhandeling en prima leveringsservice

Goede prijs. Snelle behandeling.

Nvt

Uitstekende service

Bestelling kwam snel binnen, 1 koppeling werkte niet goed, maar deze werd keurig netjes na 1 telefoontje zonder problemen nogmaals opgestuurd. Top service

Duidelijke site snelle levering

Snel ontvangen en tevreden over prijs kwaliteit verhouding

Komen perfect afspraak na m.b.t. leverdatum

Prima product!

Blij mee wat ik heb besteld. Snel geleverd en klopt precies .

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK