Perfect fit en kwaliteit!

Goede en snelle service. Moest iets meer moeite doen met de expanders maar uiteindelijk goed gekomen met een beetje inspanning.

uitstekende ervaring met buiskoppelingen shop

Goede prijs, bestelling netjes verpakt.

Goede prijzen en snelle levering!

Prima bedrijf met goede prijzen en snelle service!

Levering volgens afspraak

Levering volgens afspraak en binnen afgesproken termijn

prima geregeld

Prima materiaal stond mooi klaar om op te halen prima service Snel te leveren

Uiterst tevreden .

Makkelijke website en snelle levering Erg fijn dat je het zelf op kan halen . Vriendelijke en behulpzame mensen . Ik kom zeker terug hier .

Snel en goed verpakt

Afhalen ging erg snel, producten ook top verpakt.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, prima service, snelle levering.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, prima service, snelle levering.

Snel en goed

Snel en goed.

Slecht vervoer

8 mei besteld. Vandaag 17 mei nog steeds geen artikelen binnen. Beetje triest wordt je hier wel van. Ik gok dat er geen contract afgesloten is met vervoerder dus hoop je het op om de kosten te drukken. Ik heb hier 100% van geleerd.Ben alles maar bij de gamma gaan halen. Alex Ackermans

Altijd perfect in orde

Bestellen is kinderspel. Ook bij last minute aanpassingen aan de bestelling of bij vragen word je aan de telefoon direct geholpen.

Goed product, snel geleverd, vriendelijke bediening.

Voor de tweede keer iets besteld hier. Prijzen zijn scherp. Spullen werden snel bezorgd. De tweede keer iets op maat laten zagen. Lag heel snel klaar. Bij ophalen was de bediening heel vriendelijk. Kreeg zelfs gratis twee afwerkdoppen voor de steigerbuis mee toen ik er om vroeg.

Eenvoudig, snel en goed

De website is duidelijk en mijn bestelling stond in twee dagen klaar om af te halen. Ook fijn dat alles compleet was. Super

Goed , snel en zeer voordelig

Snelle levering, en fijne after-sales service

Snelle levering, en fijne after-sales service. Zelfs een product kunnen komen ophalen dat nog niet op de website beschikbaar was, puur omdat ik een hulpvraag had gesteld.

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Zal hier zeker nog een keer bestellen

Leuk dat ze het zelf komen brengen en even tijd hebben om uit te leggen

ging in ons geval om een bankje betaande uit steigerpijpen en steigerplanken. Staat nu leuk voor ons huis.!

Goede service!

Goed contact en denken in oplossingen.

Snel geholpen bij haastklus

Raymond heeft me sneller geholpen dan beloofd, en dat maakte een groot verschil voor mij. Was n kleine klus, maar super bedankt!

goed materiaal voor een goede prijs

goede service

Goed en snel geholpen.

Na raadplegen website en een verduidelijkt telefoontje een bestelling gedaan, die de volgende dag al kon worden afgehaald. Prima service.

Prima bedrijf.

Duidelijke site. bestelprocedure is gemakkelijk. leveringen volgens afspraak voorkomend probleem soepel en klant- en -servicevriendelijk opgelost.

Top service!

Goede site om te bestellen. Snelle levering en goede produkten met een goede prijs.

Super service

Een onderdeel ontbrak en werd kosteloos na gezonden. Tot bedrijf.

Hoede service

62M Lange Kleiweg