uitstekende service

Alles stond netjes klaar op de afgesproken dag. mijn bestelling was niet groot maar wel helemaal compleet en netjes ingepakt. netjes geholpen bij het ophalen van mij bestelling.

Hele leuke, snel acterende, professionele en klantgerichte organisatie

Tbv mijn bestelling heb ik als leek een tekeningetje gemaakt met de wensen die ik had. Ik werd direct gewezen op de complexiteit van het tekeningetje, mij werd advies gegeven hoe ik een beter resultaat op een eenvoudiger manier kon bereiken. Er werd heel goed meegedacht hoe ik de noodzakelijke koppelingen en buizen op 1 dag op kon halen en ik heb het advies ter harte genomen. De stellage staat nu zoals het was beoogd, koppelingen zitten op de juiste plek en alles past precies zoals het moest.

Alles keurig netjes en volgens afspraak

Snelle service en je wordt goed geholpen

Goede info op de site, makkelijk besteld, volgende dag afgehaald. Perfect op maat en volgens beschrijving. Helemaal top.

Snelle afwerking en scherpe lage prijzen.

Ik heb mijn bestelling in "Corona tijd" opgehaald, wat naar volle tevredenheid werd afgewerkt door een zeer behulpzame medewerker.

Alles uitstekend geregeld

Alles goed geleverd en op tijd.

Perfect!,,

Besteld,keurig verpakt en afhalen ook prima geregeld.

Goed spul en precies volgens afspraak

Mooi materiaal dat voor vele toepassingen bruikbaar is.

Gewoon goed

Spullen besteld en afgehaald. Prima geregeld.

snel contact. Staat klaar zoals afgesproken

vlot geregeld

Correct en op tijd

goed spul en dito service

Een complete en duidelijke site. Ik had een eigen ontwerp vertaald naar de producten die ik van buiskoppelingshop (op maat) geleverd wilde hebben. En zo geschiedde. Snel klaar om op te halen, dus ik kon snel aan de slag. Ik ontdekte dat ik 1 schroef in een buigkoppeling mistte en deze werd snel en kosteloos (met een reserve exemplaar) opgestuurd.

snel , direct , betrouwbaar en goede service

makkelijk bereikbaar , snelle antwoorden en snelle leveringen tegen een redelijke prijs wat willen wij nog meer

Zeer slecht

Ik heb drie weken geleden een bestelling geplaatst, en heb ik ze nog steeds niet complet binnen. Ik heb meerdere keer telefonisch contact gehad en geen goeden klanten service, Ik heb zeer spijt gekregen dat ik bij dit bedrijf iets gekocht had. Zeer Slecht aanbevolen.

Buiskoppelingshop doet wat het beloofd. Afmetingen doorgeven, afrekenen en binnen een paar dagen klaar.

Mooie prijs kwaliteit

Op de site alle maten makkelijk door kunnen geven en daarna mooi thuis gebracht.

Top service!!

Buizen besteld voor een nieuw bureau eerst verkeerde maten doorgegeven was geen probleem. Ophalen was goed geregeld en de buizen precies op maat

Snel en goed

Goed en snel

Uitmuntend

Erg goede en zeker zeer lage prijzen

Prima service.

Snel en eenvoudig.

Prima service voor retourneren

Wij hadden per abuis de verkeerde diameter besteld. De koppelingen mochten geretourneerd worden. Wel heb ik zelf het retour pakket betaald. Mvg. R. Steenbergen

Goeie service!

Degelijk materiaal voor redelijke prijzen! Goede en snelle service.

Kon snel de spullen ophalen. En het was goed verpakt !!!!

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK