Afspraken werden volledig nagekomen. Snelle terugkoppeling.

Duidelijke site en goede service

Netjes verpakt. En vriendelijk geholpen Een aanrader dus Groetjes Leon

SUPERTOPP

Bestelling bij Buiskoppelingshop.nl voor het eerst gedaan. Ben zeer tevreden hoe alles is verlopen. Online bestelling gedaan tot levering aan het adres, uitstekend verlopen. Bedankt MVG U.C

Product zoals omschreven

Het was prettig dat ik het product op kon halen, zodat ik geen extra verzendkosten hoefde te betalen. Product is zoals ik had verwacht en prijs kwaliteit is prima.

Vriendelijk,service

Goed,klein ,bedrijf,nette producten,service

Betrouwbare en snelle levering

Altijd op tijd en compleet geleverd. Nooit gedoe over spullen die niet op voorraad zijn. Prima bedrijf en dienstverlening

Mooie producten

Handige en duidelijke bestel site. Eenvoudig te betalen en op te halen

Kwaliteit buizen top, verzendkosten onbegrijpelijk hoog.

Top dat alles op maat geleverd kan worden en ook nog in korte tijd! Maar in deze tijd (2021) €19,95 aan verzendkosten vragen snap ik echt helemaal niks van. Wellicht ben ik de enige die hier tegen aanloopt of zijn jullie gericht op grotere orders, dan is dat voor mij niet duidelijk op de website. Qua kwaliteit dus top, hopelijk kan aan de verzendkosten voor kleine orders iets gedaan worden.

Goed product Snelle levering

Jammer

Had een buis van 4 meter besteld maar de laatste meter was krom. Kon denk ik niet helemaal in het busje dat de buis moest bezorgen. Waar je € 20 extra voor betaald

Goede producten en snelle levering

Zeer goed!

goede prijs, snelle en correcte levering

eerst contact gehad en advies gekregen, een paar maanden later alles uitgezocht en aangeschaft. Goede prijs, snel en correct geleverd.

Conform belofte

Bestelling perfect afgeleverd. Hier valt niets negatiefs op aan te merken

Klantvriendelijk

Een item werd niet geleverd (zoekgeraakt in transport). Na dit te melden werd direct actie ondernomen door Buiskoppelingshop

Prima product

Het product was prima en snel bezorgd

Snelle en complete levering

Duidelijke website en snelle complete levering.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Via internet zeer gemakkelijk uit te zoeken bestellen en te betalen. Met als gevolg: goede after sales.

Snel en duidelijk

Met een duidulijk website en snelle levering raad ik buiskoppelingshop aan.

snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Perfecte levering van de buishouders

Duidelijke site - goede omschrijving artikelen - vlotte levering - zeker niet duur

Snel en netjes

Fijn dat je van alles op de hoogte wordt gehouden!

Een tevreden klant.

Overzichtelijke site. Vlotte correcte leveringen. Kortom tevreden. groet, Walter Getreuer

Netjes geleverd en snel. Thanks!

Toppie

Klein misverstand bij de levering .... direct opgelost en geleverd, .... van een correcte service gesproken

Groot assortiment en goedkoop

Groot assortiment en goedkoop. Vriendelijke klantenservice en zoveel mogelijkheden met alle materialen en koppelingen.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire