Goed advies en snelle levering

Ik heb zelf geen verstand van buizen en koppelingen maar werd zeer vriendelijk geholpen adv tekeningen en heb nu een prachtig kledingrek en salontafel!

Goede en snelle levering

Er wordt geleverd wat besteld is.

Goed product snelle levering

Snelle levering, goed verpakt, mooie koppelingen.

Niets op de site aan te merken, heel overzichtelijk

Precies wat ik zocht

Snel verzonden en goede kwaliteit

mooie ervaring

goede website, keuze is makkelijk, levering gaat vlot top

Snelle correcte levering

De buizen ed worden snel en correct geleverd. Erg tevreden

Makkelijk te bestellen; Duidelijke website; Zeer vlotte communicatie; Correcte opvolging; Aangename dienst na verkoop; Correcte afhandeling van de bestelling; We bestellen zeker nog in de toekomst.

UITSEKEND

ALLES PRIMA VERLOPEN.

Top geregeld! Makkelijk besteld, snel in huis

Super tevreden over buiskoppelingenshop, alles keurig op maar gezaagd, en super snel af te halen. Deze keer een mooie zwarte buis als gordijn rail besteld, en denk er nu over om ook trapleuningen te bestellen!

Alles op maat bezorgd

Ik heb via de webshop alles op maat laten bezorgen. Alle onderdelen klopten perfect en ook nog was het op tijd bezorgd.

Top bedrijf

Altijd goede voorraad en snelle levering. Informeren goed over de levertijd datum en tijd.

Prima en snel

goed en snel geleverd

Mooie uitvoering en snelle levering

Ik heb onlangs mijn tweede kledingrek hier besteld en was weer verbaasd over de snelle levering. Donderdagavond laat besteld en dinsdag in huis. Kledingrek is mooi uitgevoerd en eenvoudig in elkaar te zetten. Deze gaat een leven lang mee, in tegenstelling tot de goedkopere kledingrekken die ik gehad heb en maar 1 of 2 jaar mee gaan.

perefct voor wat ik voor ogen had

Na wat zoeken op deze site terecht gekomen. Snel gevonden wat ik zocht. Vergeleken met de klassieke oplossing van een gelaste constructie is deze buizenconstructie 50% goedkoper. Opmerking: website is voor verbetering vatbaar. Maten ontbreken om buislengten juist te berekenen. Die informatie werd mij wel apart bezorgd op aanvraag. Ook het ontbreken van STEP-files om onderdelen in 3d-pakketten te kunnen tekenen is een nadeel.

M'n bestelling was gemakkelijk samen te stellen en snel op te halen. Communicatie was ook heel helder! Enige kleine verbeterpunt was dat de lengte van buizen in het menu aanpaste als ik, geloof ik, de diameter aanpaste. Verder alles perfect.

Uitstekende levering, goed product.

Op de afgesproken dag, tijd, werden de goederen geleverd. Prima produkt . Losse onderdelen goed verpakt.

Snel en goede service

Super, snel geleverd en mooi op maat gezaagd

Super, snel geleverd en mooi op maat gezaagd En heel goede prijzen voor de buiskoppellingen

Snel via website

Prima service ,snel geleverd. Prima product

Snelle goede levering

Duidelijke site, snelle levering op afgesproken dag. Ontbrak een imbus boutvoor het vastzetten van de steigerpijp, gemaild en is direct per post verzonden.

Goed en niet duur

Precies de materialen (buiskoppelingen) gevonden die ik zoek, het assortiment is ook best groot, en voordeliger dan de bouwmarkt die een laagste prijs garantie biedt....

Bestelling makkelijk geplaatst en keurig op tijd geleverd

Bestellen gaat heel makkelijk en levering netjes en afgesproken tijd.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire