Buiskoppelingshop levert het juiste en op tijd.

Afspraken komen ze na en extra service wordt ook gegeven.

snel en compleet

Het werd snel en compleet geleverd. vond wel dat de buiskoppelingen een vreemd luchtje hadden. Heb daarom alles afgespoeld.

Ruime keuze en degelijk materiaal

Ruime keuze en degelijk materiaal

Goede website, simpele afhandeling - zo hoort het te gaan.

Overzichtelijk en efficient.

Snelle levering. Bij telefonisch contact vriendelijk geholpen. Wordt meegezocht naar een goede oplossing.

Snelle levering en prima prijs.

Goede kwaliteit, echt waar voor je geld.

Zeer correct uitgeleverd Zeer te vreden

Van af bestelling tot levereng zeer te vreden Alleen zou ik nog graag de rekening toe gemaild willen krijgen voor mijn boekhouding ik ben op een of andere manier deze kwijt geraakt .

Snelle levering en netjes verpakt en opmaat gemaakt

goede en duidelijke website en zeer snelle levering van de onderdelen.

Vriendelijke medewerkers, website niet op orde en bestelling niet compleet.

Zie boven

Geleverd conform afspraak, voldoet geheel aan mijn verwachting!

Goede gedocumenteerde site. Kon mijn gezochte product makkelijk vinden. Bestellen en betalen ging ook prima. Eigenlijk een selectie, levering en facturering zoals ik hem verwacht. Ging alles in het leven maar zo makkelijk!!

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede site Mooie prijzen Snelle levering

geweldig

Snel en vriendelijk geholpen.Ik wilde nog een stukje proefbuis.Was geen enkel probleem. Stond de volgende dag klaar ter afhaling.Dit bedrijf weet wat service is.

Alles klopt.

Prima, snel, praktisch.

Prima, snel goede prijs, praktisch eenvoudig te bestellen. Wat snel ontvangen.

Goede ervaring met Buiskoppeling

Een fijne zaak om wat te bestellen maar deze keer duurde het van de besteldag afgelopen donderdag tot nu dinsdag 12-11-2019 wel wat erg lang. Laat ik vooropstellen dat dit niet komt door Buiskoppeling die alles voortreffelijk uitvoert en je goed op de hoogte houd van de voortgang van het bestelproces. De boosdoener is DHL waar ik al meer eens problemen mee heb gehad. Verder prima een aanrader voor andere kopers.

Toppie

Mooi op tijd geleverd en precies wat we voor ogen hadden toppie

Prima, snel, praktisch.

Prima, snel goede prijs, praktisch eenvoudig te bestellen.

Ok

Telefonische communicatie met chauffeur was moeilijk.

Netjes tijdig gereed wat ik besteld had. Opgehaald bij Rotterdam Zestienhoven.

Prettig en snel geholpen.

Begin wat problemen met de website. Via een mail opgelost.

Tevredenheid kent geen tijd!

Goed advies cq vraag-antwoord, afspraak is afspraak en wie het kleine niet eert, doet het grote verkeerd. 😉

Goed en klantgericht.

Binnen een uur bij mij thuis gebracht nadat de bestelling niet op het afhaaladres aanwezig bleek te zijn. Adequaat opgelost naar mijn volledige tevredenheid.

Prima voor elkaar

Buizen en steunen besteld en binnen 2 dagen kon ik ze ophalen. Spullen precies zoals ik ze graag wilden, netjes geholpen. Top !

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire