snel en makkelijk

door de bezorger dhl die ik van te voren kan vragen of de chauffeur me belt als hij nog tien minuten onderweg is ,omdat ik op een camping woon zonder receptie.

Goede service ,snelgeleverd

Bestelt en zeer snel geleverd ,zeer goede service

Super service

Super service, betaalbaar, alles op maat

Service parfait

Service parfait

Correcte snelle levering aan scherpe prijs

Vandaag besteld, morgen geleverd. Nog niet veel meegemaakt, maar bij deze firma wel.

Prima service. Goed geregeld als je toch iets anders had moeten bestellen. Alles is mogelijk. Zeer attent.

Snelle volledige levering

Positief. Komen de afspraken na. Buizen (zwart) helaas tijdens vervoer niet goed verpakt en dus beschadigd. De wijze waarop de transporteur er mee omging bood ook niet veel vertrouwen.

Snel en correct uitgeleverd

Prima webwinkel zeer snelle service en goede reactie op vragen

Zeer prettig zaken gedaan met deze webwinkel.

Snel simpel en goed

Prima mooie website snelle levering en precies zoals besteld

Correct en snel

Goede ervaring, correct en snel.

Een heldere site, correcte levering, dus een 10 b

Een levensveranderende ervaring.

Snelle levering en perfecte service

Snelle en goede levering

Gewoon content, that's it!

Perfect verlopen .

van bestelling tot levering geen enkel probleem zelfs bij grote hoeveelheden.

Fijn kontakt, levering volgens afspraak

Zie boven

Alles klopte

Kledingrek gekocht, nu eens niet een die met twee winterjassen al naar de zijkant zakte. Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs.

Na telefonisch doorgeven van een wijziging in de bestelling, werd deze zeer flexibel en adequaat verwerkt.

heel correcte en snelle bezorging

Nette steigerbuizen en snelle levering

Ik heb wat steigerbuizen en koppelstukken gekocht op Buiskoppelingshop. Deze zijn van goede kwaliteit en werden netjes op maat gezaagd. De volgende dag had ik alles al in huis. Aanrader

snelle afhandeling van de bestelling

altijd snelle afhandeling van de bestelling en gemakkelijk af te halen in Rotterdam

Correcte en snelle service

Alles juist en snel geleverd

Vlot goede kwaliteit netjes afgewerkt en verzorgd. Goed advies.

Goede website, correcte afhandeling

De aankoop werd zorgvuldig afgehandeld. Toch wil ik een tip geven vwb de locatie aan de Kranebittenbaan : het zou klantvriendelijk zijn, als er op de betreffende locatie een indicatie van de Buiskoppelingshop (dus niet 'Globo Sign' of 'Source of Signs') aan de gevel zichtbaar zou zijn, zodat je niet het vervelende gevoel krijgt, dat je het allemaal misschien verkeerd begrepen hebt en dat je bv nabij vliegveld Eindhoven moet zijn ipv bij vliegveld Zestienhoven.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire