Pluspunten
Snelle en goede levering. Geen op/aanmerkingen.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie, bij geen gehoor wordt er gebeld zodat alsnog de deur open gedaan kan worden. Site is overzichtelijk.
VerbeterpuntenWij zijn een bedrijf dus het zou makkelijker zijn om via een factuur te betalen. Dan hoeft niemand prive meer iets voor te schieten.
Pluspunten
Duidelijke website, simpele bestelwijze
VerbeterpuntenGeen?
Misschien een zaag bij de hand op het afhaalpunt.
Pluspunten
De spullen lagen snel klaar! ik heb ze zelf afgehaald omdat ik de verzend kosten wel prijzig vond voor 1 doos.
VerbeterpuntenVerzendkosten op aantal kilo's berekenen
Pluspunten
zeer snelle service dudielijkheid over de voortgnag van de bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede communicatie, flexibel,
Pluspunten
Snelle levering van goede kwaliteit producten van goede prijs
speling iets kleiner maken van verbindingsstukken zou de constructie veel steviger maken .
Pluspunten
Snelle en correcte levering .
Pluspunten
Het is niet altijd gewoon maar dit bedrijf geef werkelijk een zeer goede service wat je besteld krijg je daadwerkelijk in huis en op tijd zoals afgesproken laat dit aan mijn vrienden en kennissen weten mvr gr Jan Heijst
Pluspunten
Pluspunten
SNELLE LEVERING EN GOEDKOPER
Pluspunten
Levering zoals beloofd. Reeds 2e maal dat ik hier iets besteld heb. Zeer kwalitatief materiaal.
Pluspunten
Via de chat tijdens bestellen uitleg gehad...snelle levering...makkelijk te monteren
Pluspunten
Personeel aan de telefoon en flexabiliteit in oplossen verkeerde bestelling.
VerbeterpuntenVoor een leek niet duidelijk wat de buizen maten betekenen.
Pluspunten
Eenvoudig selecteren benodigde koppelingen en buis per diameter en lengte
VerbeterpuntenLeverkosten voor alleen buiskoppelingen verlagen (natuurlijk afhankelijk van het gewicht)
Pluspunten
Duurzaam materiaal.
62M Lange Kleiweg
Rijswijk 2288 GK
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire