Pluspunten
Degelijke materialen. Goede prijs.
VerbeterpuntenLevering in het oog te houden. Afleveringsdatum en uurslot is tweemaal gewijzigd.
Doorberekenen vd btw op de verzendkosten is niet cool en ook onnodig. Duidelijker vermelden vd zaagkosten. Het lijkt in eerste instantie een service te zijn.
Pluspunten
Korte lijnen duidelijke communicatie
VerbeterpuntenDe steigerbuizen los van elkaar pakken ipv samen in 1 goed verpakt geheel ivm onderling schuiven (krasjes) Vervoerder mag wel aangesproken worden op laks gedrag, ipv eerlijk aangeven dat ze huis niet kunnen vinden wordt er vermeld klant niet thuis plus briefje in bus (beide onzin)
Pluspunten
Ik had na een grote bestelling iets vergeten en dat meteen erna online bijbesteld. Daarvoor moest ik wel bezorgkosten betalen. Het bedrijf heeft beide bestellingen gecombineerd en zonder vragen de bezorgkosten voor de kleine bestelling teruggestort.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
groot assortiment
Pluspunten
prima service
Pluspunten
Manco order goed opgelost
VerbeterpuntenWel leveren wat besteld is,ik miste 2 buizen van2 meter plus 1 gaasklem enkel 42 mm
Pluspunten
product is zoals verwacht en daarover dus tevreden
Verbeterpuntende verzending en de daarbij behorende terug koppelingen naar de klant (mij) was niet om enthousiast over te raken.. de zending kwam een dag later dan vooraf aangegeven in de mail, en dan ook nog eens niet compleet... in het eerste telefoongesprek dat ik daarover pleegde werd me toegezegd daarover terug gebeld te worden maar als dan ook dat uitblijft haalt dat de algehele beoordeling wel zwaar naar beneden.. uiteindelijk is het wel opgelost en werd ik ook wel op de hoogte gehouden maar voelde toch als mostert na de maaltijd. wil niet zeggen dat ik enkel negatief ben hoor, maar als je wacht op een zending waar toch enige spoed bij is.. voelt het nogal zuur als je niets geleverd krijgt, als je daar dan over belt en je krijgt niet de toegezegde terugkoppeling voel je je naast ongehoord ook knap lullig, want dan mag je NOG N KEER
Pluspunten
Gewoon top!
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit van de bestelde steigerbuizen en koppelingen. Snelle levering van zowel hele lengten buis als de koppelingen.
Op de site aangeven hoeveel mm ruimte de koppelingen in beslag nemen, zodat het makkelijk is te berekenen hoeveel cm je nodig hebt. Dat is nu niet goed mogelijk.
Pluspunten
duidelijke site
Verbeterpuntentussentijdse updates
Pluspunten
Ik heb mijn bestellling zelf afgehaald. Alles was compleet en op tijd en was keurig verpakt. Ik kreeg nog een sms met de mededeling dat alles klaar stond. Alles keurig gezaagd. Ik ben tevreden!
Pluspunten
Alles prima verlopen! Snelle en correcte levering zoals het zich hoort. Ook nog contact gehad met de klantenservice over een retour. Ook hierbij goed geholpen. Bedrijf is een aanrader!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel, vlot, perfecte levering goed bereikbaar
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Erg tevreden
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Echt t goedkoopst in zijn eigenmerk klemmen! Zeer vlotte levering
Pluspunten
Super snel geleverd en netjes op maat. Goed verpakt tijdens het transport
VerbeterpuntenBuizen waren wel ruw en zaten kraampjes op
Pluspunten
Zeer tevreden over de service
Verbeterpuntennvt
62M Lange Kleiweg
Rijswijk 2288 GK
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire