Prima service en product

Onderdelen klaar laten leggen en zelf opgehaald, afmetingen klopten tot op de mm

Goed en niet goed

Kwaliteit van het materiaal was prima. Levering gebeurde ook snel en stipt. Dus prima. Ik heb echter 1 buis te weinig ontvangen. De buizen zelf waren 3 mm te lang ( ik denk dat men vergeten is de zaagsnede af te trekken.) EN er zaten grote glansverschiĺlen op de koppelstukken. Sommige waren glanzend en andere mat. Maar ik zou wel opnieuw bij jullie bestellen mocht dat nodig zijn. Mvg S.Helsen.

snel accuraat vriendelijk en compleet assortiment hulpstukken

Goede website, uit voorraad leverbaar, vriendelijke service. Heb afgehaald omdat de verzendkosten stevig zijn.

Gewoon goed tegen een redelijke prijs

Makkelijk bestellen; bij afhalen ligt alles netjes klaar. Medewerker behulpzaam bij het inladen en wat niet onbelangrijk is; alles wat je besteld hebt zit er gewoon bij zoals het hoort.

Soepel bestellen en prima afhandeling

Bestellen ging zonder gedoe. Heb ze zelf afgehaald op locatie in Rotterdam. Wel even zoeken naar de voordeur maar verder geen problemen. Netjes geholpen en de bestelde spullen zijn zoals verwacht.

Super fijne en snelle service!

voor de 2e keer heel tevreden! Nu voor 5 tafels in m'n nieuwe praktijk buizen etc. besteld, Telefonisch goed advies gekregen. Ivm behoorlijke drukte kon de levering een week duren (zat weekend tussen). Verrassend kwam het na 3 dagen al, super!!!

prima te bestellen en levering

We hebben 2x een bestelling gedaan, beide zijn prima verlopen. Klein puntje ter verbetering; graag aangeven hoelang de levering duurt. Of wanneer je de materialen kunt verwachten.

Prima spullen, snelle levering

Had wat buizen nodig voor een traphek en een uitbreiding voor de steiger om een platform te maken voor het schilderen van de dakkapel. Er zijn zo ontzettend veel soorten koppelingen, je kunt daar alle kanten mee op, mooi spul !

perfecte levering, materiaal ok

handige website, en er is geleverd wat ik had verwacht.

bijna alles volgens afspraak

had een flinke levering met buizen (27 st) en koppelingen, drie buizen waren 30 cm te lang. Maar verder alles ok. Bezorgdienst had een intern probleem waardoor een dag later geleverd

Topservies

Buizen en muurbeugels besteld alsook de stoppen voor in de buis. De gevraagde lengtes waren in orde, de servies was top en snel. Kortom dik in orde.

Goede en snelle service

Keurtige afhandeling van de order

Nog nooit van deze zaak gehoord maar de order werd keurig afgehandeld. Ook de paar telefonische contacten waren zeer bevredigend, De medewerkers weten wat klantegericht inhoudt.

Helemaal prima!

Mijn bestelling was snel klaar en precies wat ik nodig had.

Alles wordt super netjes geleverd

Super snelle levering

werd snel geholpen.

De geleverde spullen waren netjes verpakt, en zagen er goed uit. Bair.

Snelle correcte levering.

snelle service duidelijke website

snelle service duidelijke website

Prima firma

Overzichtelijke website keuze was snel gemaakt en bestelling geplaatst. Ook een plus is keuze achteraf betalen.

Duidelijk, snel en nette prijs

Fijne en overzichtelijke website. Materialen waren snel leverbaar en konden afgehaald worden. Stond keurig netjes klaar, parkeren voor de deur... Top dus!

Top, alles zoals verwacht

Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Bestelling correct afgehandeld. Gewoon top

Buizen zijn voor kledingkast wat ' ruig'

Werd keurig aangegeven dat bestelling voor afhaling klaar lag

Soepel traject van bestelling tot levering

Bestellen gaat super makkelijk en de optie voor ophalen bevalt mij ook erg! Producten zijn gewoon goed.

product voldoet a.d. verwachtingen

Goede prijs en snelle levering

Nu hangen mijn tapijtstalen in stijl in mijn showroom.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire