Goed aanbod, snelle levering

Prima aanbod, goede prijzen en snelle levering.

Top product !

Goed product en snelle levering !

Helaas, mijn verwachtingen niet waargemaakt.

Op tijd via de website besteld. Er wordt een datum vermeld, die uiteindelijk met 4 dagen overschreden wordt. Na twee keer bellen wordt beide keer aangeven dat het op de gewenste datum geleverd kan worden. Vervolgens wordt het afgeschoven op de vervoerder en later op de drukker. De geleverde goederen zijn uiteindelijk NIET bedrukt.

ik bestel een PoolBall krijg een of andere rare rubber bal die niet eens op een pool ball lijkt

heel vreemd.......

Snelle en duidelijke bestelmethode

Snel en duidelijke bestelmethode

Sneller levering en denken mee met omruilen

Ze leveren altijd snel. Ik had een keer een verkeerde maat, maar het was al even geleden. Ik mocht het alsnog omruilen en ze kwamen het langsbrengen, toevallig woonde iemand in de buurt. Heel aardig.

Wanneer is maat M weer leverbaar

Het thuisshirt maat M is al sinds augustus niet leverbaar. Wanneer zijn ze er weer?

Top Product

Top product en een uitstekende klantenservice !!

Goede schoenen voor een goede prijs en supersnel geleverd.

Goed assortiment, betaalbaar en snel geleverd

Goed en volledig assortiment. Betaalbaar ( ook zonder aanbiedingen) en t te snelle levering.

Prima site en heel shel gel Evers en Voortrekker de feestdagen binnen.

Zie boven.

Heel prima

Leveren snel en correct

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Bestellen ging super makkelijk. Snel geleverd, was super fijn .

Jammer

Hele fijne winkel en site. Alleen jammer dat je zoveel verzendkosten moet betalen. Ik had een stick nodig. Die ze niet in de winkel hadden maar alleen in het magazijn. Stickie kost 19,95€ betaal je 6€ aan verzendkosten echt zo jammer dit.

Levering voldoet aan de verwachtingen

Positief

Kan de levering voor 21:00 uur besteld andere dag in huis niet waarmaken.

Een hockeystick op zondag besteld. Er wordt reclame gemaakt voor 21:00 uur besteld andere dag in huis. Er werd niets vernoemd dat het om werkdagen ging. Uiteindelijk product op woensdag gekregen. Prijs kwaliteit is prima.

Mooie prijzen

Mooie prijzen, snelle levering!

Vlotte levering

Vlotte levering, gunstige prijs (aanbieding)

Prima product, goede prijs en snelle levering.

Ons kleinkind is superblij met zijn nieuwe hockeyhandschoenen.

Mooie tas!

Even een aandachtspuntje voor de verpakking, die was gewoon open en dus kon je zien wat er in de doos zat!

Snelle levering, zelfs tijdens BlackFriday

Ik had een rokje besteld voor in de zaal en die werd de volgende dag geleverd! Super fijn!

Snelle levering, goede spullen en prima prijzen

Ik heb er al vaker besteld Snel in huis Goede prijs Goede producten en genoeg keuze Retouren ging ook heel goed (maatje groter nodig)

snel en betrouwbaar goed product

snel en betrouwbaar goed product

Goede website met ruime keuze en snelle levering!

Aantal kerenhockeykleding besteld. Erg tevreden. Veel keus, goede kwaliteit. En snelle levering!

Netjes

Goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijke klantenservice!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over HockeyDirect.nl

HockeyDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hockeyartikelen. Het assortiment omvat hockeysticks, kleding, schoenen, tassen, ballen en beschermingsmaterialen van gerenommeerde merken. HockeyDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele hockeyers en biedt deskundig advies, een uitgebreide collectie en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is HockeyDirect.nl de ultieme bestemming voor hockeyliefhebbers.

Over Passa Sports