Snel geleverd, goed contact

Schoenen waren te klein dus moesten terug. Was niet duidelijk hoe dat moest. Dus vraag via chat gesteld en snel antwoord gekregen. Retourbon zat in de doos en was gratis. Daarna grotere maat opnieuw besteld en die was er de volgende dag. Goede service

Prima snelle service!

Eenvoudige website en zeer snelle afhandeling!

Snel

Op zaterdagmiddag sokken voor hele team besteld. Maandag binnen!

Goed!

Goede kwaliteit prijs verhouding

Alles duidelijk en snel geleverd

Ik had snel scheidsrechterskaarten nodig voor een hockeymatch, de harde TK kaarten waren de juiste kaarten en ik heb ze voor het weekeinde ontvangen.

Nu 2x besteld. Goede prijs kwaliteit, leuke producten, snel geleverd, keurig verpakt. Prima dus!

Goed advies en snelle levering

Fijne website met alle producten die je nodig hebt

Super service

Snelle levering - geen problemen bij retour of klachten - groot assortiment- snelle reactie op e-mails

Sokken na 1x dragen al een gat

Na een keer dragen zat er al een mega groot gat in mijn hockeysokken! Deze sokken van stanno ga ik niet meer kopen!!!

Goede service, goede producten, niks op aan te merken!

Héél tevreden!!

Héél vlotte service!

Snelle levering en prima prijzen

Snelle levering Breed assortiment Prima prijzen

Doet wat het beloofd

Prima kwaliteit snelle service. Helemaal prima

Produkt goede prijs-kwaliteit

Prima geholpen. Prima service!

Matig qua voorraad

Ik vind het best wel slecht dat de voorraad niet op peil is voor de jeugd van Pinoké

Top ervaring

Nog maar 2x iets besteld bij jullie en telkens top. Bestellen en telkens dag nadien in huis. Geen opmerkingen. Top service en topartikelen vr zeer scherpe prijzen.

Mooie adidas shirt met lange mouw.

Prachtige mooie trui, kleuren echt zoals afgebeeld. Pasvorm geweldig.

Helemaal goed

Zoals altijd super prijs/ kwaliteit

We kopen altijd alle hockeyspullen hier en altijd naar volle tevredenheid.

Prima procuct, zondag bestyeld en maandag ontvangen!!!

Duur, lange levertijd, maar de spullen zijn goed

Op de website staat dat het dezelfde werkdag wordt verzonden, ik heb de spullen op vrijdag besteld en het kwam pas woensdag aan. Hockeydirect is de enige leverancier van de spullen voor de hockeyclub van mijn dochter, dus ik had niet echt keus, als ik wel keus had, dan ik het niet gekocht vanwege de hoge prijs. €39,95 voor een shirtje is echt absurd. De spullen voldoen wel aan de verwachtingen en het past goed.

Snelle levering, trage terugbetaling van retourzending!

Helaas waren de kleding van het merk Indian Maharadja te klein (maat valt klein) retour gezonden en twee weken en twee mails verder geen bedrag nog ontvangen!

Gewoon goed

Snel, makkelijk, goede prijs

Letters gingen na uur van de bal af, maar hockey direct verving de bal

Letters van de hockey bal waren na uurtje hockey van de bal af. Hockey direct verving de bal.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over HockeyDirect.nl

HockeyDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hockeyartikelen. Het assortiment omvat hockeysticks, kleding, schoenen, tassen, ballen en beschermingsmaterialen van gerenommeerde merken. HockeyDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele hockeyers en biedt deskundig advies, een uitgebreide collectie en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is HockeyDirect.nl de ultieme bestemming voor hockeyliefhebbers.

Over Passa Sports