Pluspunten

goed te woord gestaan door klantenservice snelle levering (volgende dag) goede site

Pluspunten

Bestelling was binnen volgens afspraak. De site werkt efficiënt zonder veel extra stappen kunnen bestellen waar ik naar op zoek was

Pluspunten

Veel keus en snelle levering

Bij merken aangeven of ze klein of groot vallen.

Pluspunten

Goed assortiment en leuke aanbiedingen (zeker handig met drie hockeyers in de familie)

Pluspunten

Snelle levering, vrijdag om 21.55 hockeyschoenen besteld, zaterdag om 11.00 in huis! Helaas de verkeerde maat, dus maandag gebeld en ze zouden de juiste maat apart houden en versturen als ze de verkeerde maat retour hadden ontvangen. Schoenen dezelfde dag nog retour gestuurd en woensdag de juiste maat alweer in huis! Super service!

Pluspunten

snel en gemakkelijk bestellen. Keurig op tijd op een nette manier alles geleverd. en bij telefonisch of mailcontact wordt je direct en zeer snel adequaat geholpen

op dit moment geen

Pluspunten

Super service! Alles snel en netjes bezorgd.

Ik heb geen punten ervaren die verbeterd zouden moeten worden.

Pluspunten

Groot assortiment, snelle verzending en goede kwaliteit producten

Pluspunten

Zeer goede prijs en een snelle levering!

Pluspunten

Zeer correcte service en prijs, met een snelle levertermijn.

Pluspunten

Snelle levering, makkelijke site.

Ga zo door! Hou de prijzen van andere webshops in de gaten.

Pluspunten

Correcte en tijdige levering geen problemen

Pluspunten

Snelle levering, goede producten en een uitermate goede verhouding tussen prijs en kwaliteit!

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam rugzak snel geleverd

Pluspunten

Breed assortiment, nette prijzen, super praktisch afhaalpunt in Sassenheim met mogelijkheid om 2 uur na je online bestelling de producten op te halen. Afhaalpunt heeft ruime openingstijden. Keurig retourbeleid.

Pluspunten

Goede hulp bij klantenservice en snelle levering

Pluspunten

niks dan lof. bestellen gaat soepel. direct melding dat er betaald is. Als beloofd de volgende dag nog geleverd. handschoentje toch net 1 maat groter moeten hebben. geen probleem.. zit duidelijk formulier bij. je moet even bellen en juiste artikel reserveren ze. retour zenden kost niks. met 1 dag ook weer melding pakket retour ontvangen en dag later juiste handschoentje alweer binnen. ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen en mij zien ze als klant zeker weten terug!

Pluspunten

Iid vandaag besteld morgen in huis!

Pluspunten

Erg snelle service

Pluspunten

Tot nu toe goede ervaringen en goede prijzen!

Pluspunten

Snelle en correcte verzending, aanrader

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede klantenservice met erg vriendelijk personeel. Er wordt met de klant meegedacht. HockeyDirect heeft alles op orde. Voor mij de online winkel voor onze hockey spullen.

Pluspunten

Heel goede service ! Dinsdagavond om 20 uur 30 bestelling doorgegeven en de volgende dag om 9 uur geleverd. Track & Trace was perfect te volgen.

Pluspunten

Super snelle service en super fijne producten!! Ook de halve maten bij schoenen zijn heel fijn. Zeker vaker hier iets bestellen.

Misschien een maattabel bij kleding en schoenen zetten. Ik bestelde maar 39 maar die waren veel te klein maar normaal had ik 38 dus ik dacht een maatje groter bestellen maar dat werd dus 2 maten groter bestellen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk