Makkelijk gevonden en snel bezorgd

Ik zocht wat hockeyattributen en had die snel te pakken. De volgende dag werd eea bezorgd en je wordt op de hoogte gehouden van de status. Prima allemaal!

Snelle , correcte levering ! Wij zijn fan

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en goede producten

Ik heb regelmatig producten gekocht bij hockey.nl Snelle levering en prima producten van een goede kwaliteit

Bestellen

Snel bestellen ontvangen, de maat was klein, heb ik terug gestuurd. Ik heb snel mijn geld terug gekregen. Top

pakket is jammer genoeg niet toegekomen. Status levering tot op heden onbekend

hockey schoenen niet geleverd. Status pakket onbekend. Verdere follow-up met klantendienst loopt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Volgende dag geleverd. Producten zijn goed geprijsd.

Mooie aanbiedingen en vlotte verzending

De webshop heeft mooie aanbiedingen in de sale. En de verzending is erg vlot! Zaterdag besteld, zondag verzonden en maandag bezorgd!

Een actie als lokkertje, maar vervolgens niet krijgen wat je wilt!

Leuke actie hoor, gratis bedrukt t shirt met naam en nummer. Maar vervolgens krijg ik gewoon het uit t shirt van het Nederlands elftal Hockey zonder enige bedrukking.

goede service ook als een product niet voldoet

Een hele fijne uitleg op de site voor als je niet weet welke hockeystick je moet kiezen. De gekochte zaalstick brak al heel snel (nog geen hele wedstrijd mee gespeeld) maar na mail gestuurd te hebben naar de klantenservice, kreeg ik snel reactie. Binnen enkele dagen was het opgelost. Top!

Simpel te bestellen en snel geleverd

De gewenste producten waren duidelijk omschreven, goed geprijsd en simpel te bestellen. Tevens werden de producten snel geleverd.

Al jaren ben ik als sportinstructrice op zoek naar goeie sportschoenen. Had ik er 1 , waren ze een jaar later niet te vinden door snelle wisseling. Deze Mizuno heeft voor mij en mijn leden alles! Ik promoot jullie schoenen en velen hebben al gekocht bij jullie. Goeie pasvorm en stroeve zool . Aanrader dus voor binnen en buitentrainingen.

tevreden

het product had wat mij betreft in een kleinere verpakking gemogen

Snel geleverd, goede prijs

Hockey broek besteld. Snel geleverd, prima verpakt en duidelijke tussentijdse updates over levering. Niks op aan te merken.

Snel geleverd wat heel fijn is.

Oke

NVT.

De bestelde artikelen waren goed en op tijd geleverd

Sne,prijs kwaliteit prima

Goeie merken,goeie prijzen.Snelle levering

Al vlug de track en tracé ontvangen, pakket was de volgende dag al bij het pakketpunt

Spijtig dat het namaak is

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snelle levering en top kwaliteit!

Top! Snel en goed verpakt. Mama en dochter zeer tevreden!

heel tevreden

SNELLE LEVERING-PRIMA KWALITEIT

heel tevreden,

snel levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Package still not received...

Unfortunately I have still not received my package...

Snel en vlot geleverd

Ok

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wij hebben niets ontvangen!!!

Wachten nog steeds op de levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over HockeyDirect.nl

HockeyDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hockeyartikelen. Het assortiment omvat hockeysticks, kleding, schoenen, tassen, ballen en beschermingsmaterialen van gerenommeerde merken. HockeyDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele hockeyers en biedt deskundig advies, een uitgebreide collectie en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is HockeyDirect.nl de ultieme bestemming voor hockeyliefhebbers.

Over Passa Sports