Letters gingen na uur van de bal af, maar hockey direct verving de bal

Letters van de hockey bal waren na uurtje hockey van de bal af. Hockey direct verving de bal.

7 dagen en nog niet binnen

“Volgende dag” klopt echt niet. Ik heb mijn bestelling geplaatst op dinsdag vorige week. Vandaag is het weer dinsdag en geen pakket. 1 kind heeft geen bitje & de ander geen trainings shirts. Ik kocht ALLEEN bij Hockey DIRECT omdat ik deze spullen ook DIRECT nodig had. Heel jammer. Geen idee wanneer onze spullen WEL komen…

super service

Snel geleverd, bedankt

Zeer vlotte service

Overzichtelijke webshop met snelle service

Webshop is erg overzichtelijk en goed navigeerbaar op je mobiel. Ook de voorgestelde filters zijn ideaal als je op zoek bent naar een specifiek produkt. Net als Runningdirect is Hockeydirect een gavoriete store voor onze sportgear

Super fijne online ervaring

Ik bestel al jaren schoenen voor mezelf en mijn kinderen. Snelle levering en als er iets is dan is er snel contact met de klantenservice. Ik ben fan!

Een geweldige vlotlopende en servicegerichte behandeling gekregen van Roos en Eefje??!! Backoffice

Dito.

Ideaal

Ruime keus, geen sportzaak hier in de stad dus erg fijn dat het zo kan. En snel geleverd goede service

Goedkoop, goed en snel geleverd

Vrijdag het één en ander besteld en zaterdag was het in huis. Zondag tijdens de wedstrijd al kunnen gebruiken. Zeer tevreden

Altijd goede prijzen en snel geleverd

Stuk goedkoper dan in de winkel vaak en de volgende dag in huis

Goed assortiment, snelle verzending

Goed assortiment (mede door aanbiedingen), snelle verzending, na retour ook spoedige terugbetaling.

Slecht

De Nieuwe clubkleding leverancier van Pinoké. Beschamend slecht. Tweede speelronde is aanstaande maar nog steeds geen tenue’s beschikbaar in de gangbare maten. Twee keer gemaild met ze. Na lang wachten dan eindelijk een antwoord. Geen inhoudelijke reactie of oplossing. Wacht nog steeds zonder zicht op beschikbaarheid. 2X zaken besteld. 2X niet geleverd op het moment dat beloofd was (de volgende dag)

Snel en zorgvuldig

Snelle levering met juiste communicatie. Geleverde producten zou Als aangegeven.

De autoriteit in advies en top notch gear

Uiterst vriendelijk personeel, met goede kennis van de waren die verkocht worden. Na tegenvallende internet aankopen, hier heen gegaan, en daardoor is voor mij de tijd van internet deals voorbij.

Snelle levering, prima assortiment

Ruime keuze, ook voor keepers. Snelle en betrouwbare bezorging.

Scherp geprijsd!

Eerder in de sale en scherper geprijsd dan de concurrentie. Super!

Mooie hockeystick voor mijn zoontje

Ik heb een mooie hockeystick gekocht voor mijn zoontje van bijna 3. En ook een bijbehorende bal. De stick is mooi en van goede kwaliteit en mijn zoontje is er erg blij mee, En snel thuisbezogd,

best

Best

Top! alleen moet de DHL wel beter zijn werk doen..

Ik heb twee dagen geleden jullie gemaild met het bericht dat ik mijn pakketje nog niet had ontvangen. Jullie gaven aan het erg druk te hebben. Nou blijkt dat het pakketje bij de buren al een paar dagen lag...echter ik geen enkel bericht hierover heb ontvangen...

Livraison rapide et sans surprise

Je passe plusieurs commandes par an via Hockeydirect et je suis toujours satisfait

Excelente!!

Es la segunda vez que hago una compra aquí, todo genial, llegó muy rápido, esta segunda vez tuve una incidencia en el pago, y escribí Watsap y me lo solucionaron de manera ágil y eficaz. Es una página muy recomendable para comprar material de hockey.

• ¿Nos recomendarías?

Alles tip top in orde

Al meerdere jaren bestel ik hier hockeymateriaal. Heel goede promoties/prijzen, snelle en goede levering binnen twee dagen.

Nette levering volgens afspraak.

Snel en volgend bestelling geleverd. Top.

Ik ga mijn hockeyspullen hier halen!

Fijne en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super snelle service

Altijd zeer tevreden van mijn bestellingen. Alle artikelen zijn zoals verwacht en binnen de 24u geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over HockeyDirect.nl

HockeyDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hockeyartikelen. Het assortiment omvat hockeysticks, kleding, schoenen, tassen, ballen en beschermingsmaterialen van gerenommeerde merken. HockeyDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele hockeyers en biedt deskundig advies, een uitgebreide collectie en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is HockeyDirect.nl de ultieme bestemming voor hockeyliefhebbers.

Over Passa Sports