Goede webwinkel snelle verzending en prima service!

Altijd goed bij hockeydirect!

Altijd perfecte service.

De website is overzichtelijk en werkt goed. Bestellen is eenvoudig en de bezorging is super. Voorheen zelfs een keer iets teruggestuurd (maat toch niet goed) en dat verliep ook soepel.

Levering was niet de volgende dag maar & dag later. Dus een beetje later dan verwacht. Voor de rest alles is good verlopen (al een paar dingen gekocht).

Trage verzending

Zit al 2w te wachten :’(

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima webshop

Goede aanbiedingen. Levering is snel. Retour is makkelijk. Duurt echter we lang voor ze de retour hebben verwerkt. Terugbetaling is dan wel weer snel, na bevestigingsmail. Klantenservice contact is prima, antwoorden op hun mails.

Hockeydirect is oké

De keuze is reuze. Klantenservice redelijk bereikbaar, moet soms wel wat lang op een reactie wachten maar komt uiteindelijk wel. Alleen de retourneringen duren erg lang. Ze geven aan een achterstand te hebben maar deze lijkt maar niet minder te worden. De bestelling die ik voor deze order heb geplaatst heb ik 2 stuks van terug gestuurd en nog altijd geen reactie, laat staan terugbetaling.

Erg tevreden met de gehele website en collectie

Erg tevreden met de gehele website en collectie. Enige nadeel is dat je niet achteraf kan betalen.

heel goed

snel bezorgt, en netjes geleverd

Hockeydirect is echt een top winkel

Ik had een bestelling geplaatst hij werd meteen bevestigd en klaargemaakt het pakketje kwam snel binnen. De spullen zijn van goede kwaliteit en goed geleverd. Ik ben zeer tevreden over hockeydirect ik ga volgende keer als ik iets nodig heb voor hockey via hier bestellen.

Commande non réceptionnée

Ma commande n'est pas arrivée

• Nous recommanderiez-vous? Non

scherpe prijzen

scherpe prijzen en altijd snel geleverd. Aanrader

Snelle en correcte levering

De leveringen van Hockeydirect zijn altijd snel en correct. De hockeyschoenen zitten ook helemaal goed!

Goede en snelle service!

Ik ervaar hockey direct als een hele goed en betrouwbare shop. Ze verpakken alles netjes en het komt goed aan. Over de service ben ik ook zeer tevreden!

Super service!

Goede snelle service en altijd goede producten

Wat hierboven staat

Zeer snelle levering aan scherpe prijs

Zeer snelle levering, bedankt voor de service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie stick voor een goede prijs en snel geleverd

Voor mijn zoon heb ik een nieuwe Osaka stick besteld voor een scherpe prijs. Deze werd zeer netjes verpakt de volgende dag geleverd, tesamen met een paar nieuwe scheenbeschermers van Indian Maharadja. Alleen jammer dat je niet meer de naam op de stick kunt laten drukken, maar verder zeer tevreden!

Snelle verzending

Het was er binnen één dag! Goede kwaliteit.

Gewoon top!!

Snelle nette en duidelijke service

Elke keer hele fijne ervaring

Goede snelle levering, veel keus en goede prijzen.

Topzaak

Alles top geregeld netjes verzorgd mooi product voldeed aan mijn verwachtingen. Volgende keer zonder twijfel deze winkel opnieuw gebruiken en bestellen. Vandaar 5 sterren.

30april mijn bestelling geplaats

Nog steeds niet ontvangen en geen updates wanneer dit komt. Groet Pleuni

Snelle levering en klantvriendelijk bij vragen

Snelle levering en klantvriendelijk bij vragen

Fantastische winkel

Fantastische sport winkel met een diverse keuze uit uitrusting en spullen. Goede prijs voor kwaliteit en superb klantenservice.

Fijne en snelle service

Er was iets mis met mijn rokje en er werd binnen 1 uur hulp gegeven. Snelle verzending en erge fijne mensen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over HockeyDirect.nl

HockeyDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hockeyartikelen. Het assortiment omvat hockeysticks, kleding, schoenen, tassen, ballen en beschermingsmaterialen van gerenommeerde merken. HockeyDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele hockeyers en biedt deskundig advies, een uitgebreide collectie en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is HockeyDirect.nl de ultieme bestemming voor hockeyliefhebbers.

Over Passa Sports