prima service

groot aanbod, snelle levering

Super snelle levering

Binnen 24 uur was de hockeystick van mn zoon er. Hij vond hem super mooi en is er dolgelukkig mee!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Savonds laat hadden we besteld en de volgende ochtend om 12 uur was de bestelling al binnen. Geweldig onze dochter was er helemaal blij mee.

Fijne ervaring

Gewoon echt goed alles zoals afgesproken

Correct, snel en goede service

De bestelde producten werden de volgende dag al geleverd. Het het door mij bestelde shirt was uiteindelijk 1 maat te groot. Na een vriendelijk gesprek met de klantenservice, werd de juiste maat van het shirt direct voor mij gereserveerd. Binnen 7 dagen na het retour sturen van het verkeerde bestelde shirt, werd het shirt in de juiste maat geleverd. Deze goede service kan ik enorm waarderen.

Hockeyschoenen gekocht voor de zoon die blijkbaar een maatje te klein leken, de dag zelf teruggestuurd en 1 week later kregen we de nieuwe schoenen geleverd. Correcte service dus.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

super snel en goede service

Mooi assortiment, goede prijzen en betaalbare verzendkosten. De trui voor mijn dochter s avonds besteld en de volgende dag was hij al in huis. Helaas was hij te klein maar na contact met de klantenservice, vakkundig maatadvies, meteen een omruiling kunnen doen. De juiste trui was ook heel snel in huis. Top services!

Altijd in orde

Snelle levering, en alles naar wens

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte levering en ook klantenservice

Snelle levering, bleek schoenmaat te klein, waarna ook heel vlotte klantenservice na verkoop.

Uitstekende klachtafhandeling

Goede en snelle afhandeling van klacht over gekocht product!

Goedkoop en snel

Prijs was veel lager dan bij de concurrentie en het kwam zeer snel thuis. Zal zeker nog bestellen in de toekomst.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Amazing service, every single time.

I order 1 to 2 times a month with Hockey Direct. Why, because it's simple, the products are always delivered next day and the prices are outstanding. In fact, if I win the €100 I will immediately buy the new Grays AC10. Otherwise I'm going to wait until it comes down to €300 in the future! Thanks again for another great service with my delivery today!

Snelle bezorging

Producten voldoen aan de omschrijving en worden snel bezorgd. Ik bestel graag bij hockeydirect!

In orde

Alles in orde

Zeer positief

Al zeer vaak spullen gekocht via Hockey-Direct. Een goede prijs, waarbij altijd de volgende dag de bestelling al binnen is. Nog nooit problemen gehad.

Duidelijke website, vlot te bestellen, en de volgende dag al geleverd.

Mijn bestelling was niet compleet

Bestelling geplaatst volgende dag geleverd alleen miste 2 artikelen. Contact met klantenservice erg slecht.

Fijn Bedrijf

AL een aantal keren iets besteld netjes optijd geleverd. zelf iets terug moeten sturen wegens te kleine maat. Ook hier netjes geholpen.

Makkelijk bestelproces, snelle levering en kwalitatief goede spullen

Alles wat ik nodig had was er en snel geleverd. Helemaal top

Uitmuntende keuze met top kwaliteit en geweldig snelle levering!!!

Om hier je hockeyspeler te bestellen is echt een top keuze!!! Je zult SUPERBLIJ, zijn met de geleverde kwaliteit en de supersnelle levering. Prijs/ kwaliteitverhouding klopt als een bus. Ik zeg: “niet twijfelen, maar doen!!!”

Goed en snel geleverd

Fijne site snel geleverd. Goede ervaring dus!

Blij met de bestelling!

Goede service, snelle levering en erg goede kwaliteit van producten! Erg blij dat ik hier besteld heb.

Super goede service snelle levering!

Mooie hockeyschoenen besteld, helaas pasten ze niet. Direct dezelfde dag gebeld voor een omruling. Zelfde week kon mijn dochter trainen op haar nieuwe hockeyschoenen. Erg blij mee, goede kwaliteit schoenen tegen goede prijs. Maar vooral de goede service is prima geregeld! Zeker een aanrader!!!

Snelle levering, goede kwaliteit en goed contact. Ik raad aan om bij HockeyDirect te bestellen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk