Goede service. Snelle levering

Goede ervaringen! Altijd mooie producten die helemaal in orde zijn. Goede service indien een product niet naar wens is.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Steeds een snelle en correcte service

Nog nooit problemen gehad met bestellingen. Alles wordt snel en correct afgehandeld.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hele goede service. 2x iets moeten retourneren, maar dat was geen probleem. Nieuwe artikel was binnen 4 dagen binnen.

Product viel in de smaak bij mijn kleindochter

Zeer goede producten en snelle levering.

Een ruime keuze voor een goede prijs. Met een snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling van kleding voor hockey verenging

geweldige service super levering. altijd een snelle reactie en accuraat afwerking. dit ook bij retourzendingen of omruilen. top bedrijf

Toppp!!

Thermo is goed warm om in te hockeyen en voor skiën ook goed (ik ben persoon die het altijd koud heeft). Ik ben 1,74 en sportief gebouwd en maat S past perfect en is ook lang genoeg

Fantastische klantenservice!

Mijn dochter had een hockeyrugzak van haar opa gekregen en na ruim 1 coronajaar weinig gebruiken bleek de schouderband al gedeeltelijk los van de rugzak te zijn gekomen. 1 mailtje naar de klantenservice gestuurd met een foto en we mochten gelijk de rugzak retour sturen op kosten van hockeydirect. Van het retourtegoed hebben we een andere rugzak besteld. In deze bleken we helaas niet goed de stick op te kunnen bergen. Weer contact met klantenservice gehad (telefonisch) en ook deze hebben we gelijk retour kunnen sturen om te ruilen voor weer een andere. Mijn dochter en ik dus helemaal blij. Topservice!

Snel en makkelijk

Super keuke gesingeerde hockeystick voor mijn dochter besteld. Snel geleverd!! Heel blij!

dikke prima, shirt in maat M bleek veel groter, dus die heb ik terug gestuurd.

Altijd keurig advies en snelle levering

Al vaak bij Hockeydirect besteld en simpelweg nooit teleurgesteld!

Mijn ervaring in één woord: voorbeeldig.

Je voelt je als klant persoonlijk aangesproken en gerespecteerd. HockeyDirect komt zijn belofte na.

Service is top!

Een bestelling bleek niet compleet, gelijk een goede actie vanuit Hockeydirect. De volgende dag was het nagestuurde onderdeel al in huis.

Mooi aanbod, snelle levering en top service!

Hockey Direct doet wat ze beloofd. En problemen worden op een correcte manier behandeld én opgelost. Zeer tevreden over de vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Goed betrouwbare site

Ik had laatst iets besteld. Dat ging hartstikke makkelijk. Toen ik hem thuis kreeg was het netjes gemaild, en dus wist ik dat hij thuis was. Vervolgens paste ik hem niet en stuurde ik hem terug. Na 2 dagen kreeg ik hetzelfde model, maar dan een iets grotere maat binnen. Weer keurig een mail binnengekregen. Prima service dus!

Gewoon goed

Snel geleverd volgens afspraak!

Super snelle levering

Super snelle levering. Goed verpakt.en kleinzoon super blij met zijn hockeystick xxxnamens Milan de ontvanger 12 jaar

Snelle levering en ook retourneren gaat makkelijk.

Prima service, ultrasnelle levering. Kwaliteit perfect. Kortom zeer tevreden.

Het bestelde item was snel binnen, goed verpakt en voldeed asn de verwachting.

Mooie en zeer praktische tas

Mooie tas met voldoende opbergmogelijkheden voor alle hockeyspullen

Ik heb verschillende artikelen besteld bij Hockeydirect. Alles werd op tijd geleverd en voldoet aan de verwachting. Toen bleek dat een artikel te klein was, kon ik het probleemloos omruilen terwijl het al enkele weken geleden besteld was. Super goede service en veel keuze. Ik ben tevreden!

bestelling kwam snel en was compleet

website is prima, keuzes zijn duidelijk. spullen komen snel, gaat allemaal soepel.

Super Service

Al een paar keer bij Hockeydirect besteld. Zijn echt een stuk voordeliger als in de winkel. Maar nog belangrijker ze hebben echt een goede service. Twee keer een polo gehad die in de was stuk ging, elke keer kreeg ik zonder gedoe een nieuwe toegestuurd. Ik bestel bij geen ander meer, Top bedrijf!

Super fijn

Van alles al besteld! Super snel binnen en goede kwaliteit! Had zelf hockeyschoenen besteld die toch niet helemaal mijn ding waren, retour gestuurd en had snel mijn geld terug!

Snelle service en goed verzorgd

Al vaak besteld en soms is de maat net niet goed. Als je dan opnieuw besteld, is het product er ook weer razendsnel en heb je snel het geld retour. Super service!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk