Inmiddels meerdere malen iets besteld bij Hockeydirect en altijd snelle levering. Ook retourneren of ruilen geen probleem. Deze site is de eerste die ik bezoek, mochten we wat voor hockey nodig hebben. Het aanbod is prima!

Goed kwaliteit en goed geregeld

Ik vond het allemaal goed aangegeven en alles werd goed geïnformeerd de spullen zijn van mooie kwaliteit en het was een snelle bezorging

Meerdere bestellingen per jaar

Toevallig met zaal seizoen voor hockey één bestelling die wel verstuurd was, maar niet geleverd. Contact met hockeydirect is dan zoals het moet, ook de manier van oplossen meer dan prima. Andere bestellingen netjes dag erna geleverd.

Gave schoenen

Mooie schoenen en pasvorm perfect

Prima en betrouwbare service

Bestellingen worden altijd snel geleverd. Laatste bestelling door post.nl kwijtgeraakt. Hockey direct pakt dit zonder problemen op en is helemaal goed gekomen. Producten zijn goed en een prima prijs.

Qualité Red Lions

Première commande, livraison rapide, le produit correspond au catalogue et à la livraison demandée

Makkelijke site om te bestellen Goed verpakt en snelle levering Aanrader

Heldere communicatie, snel geleverd

Nu opnieuw bij HockeyDirwcr besteld. Meteen heldere informatie over de levering. De zending was keurig verpakt. Het was razendsnel binnen!

Niks op aan te merken.

Makkelijk bestellen. Als je een account aanmaakt, onthoudt ie al je gegevens. Erg gemakkelijk. Je krijgt mailtjes met wanneer je bestelling komt. Super handig zodat je er rekening mee kan houden. Geen grotere verpakking dan nodig. En ook geen onhandige doos die niet in de kliko past. Gewoon een plastic zak, die gelukkig wel waterdicht was. De verwachte levertijd klopte. Alles was goed. Niks speciaal dus daarom een 9 ipv 10.

Alles is gewoon goed (kwaliteit, levertijd, afspraken nakomen en de juiste prijs)

Goede ervaring met HockeyDirect en snelle levering

Ik heb op deze site al verschillende keren iets gekocht, er is altijd snelle levering en goede service. Toen er door een foutje maar 1 bescherming was opgestuurd. Ik heb dit gemeld en kreeg meteen een nieuw paar opgestuurd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitgebreid aanbod, super snelle levering

Hele positieve ervaring: uitgebreid assortiment, goeie service (ik was vergeten de kortingscode in te voeren, geen enkel probleem om de 10% korting terug te storten) en hele snelle levering

Mooi product

Goed product en snelle levering. Bedrukking had slordige plekjes veroorzaakt die we zelf hebben moeten verwijderen.

Goede aanbieding en netje geleverd

Snelle levering en snelle reactie op vragen

HockeyDirect heeft een snelle levering. Ze zijn per mail en telefoon goed bereikbaar en zorgen direct voor oplossing als product niet naar tevredenheid is.

Goede kwaliteit en service

Snelle levering en mooie producten. Ben er erg blij mee

Snel en goed!

Al een aantal keer bij HockeyDirect besteld en altijd snel gekregen wat ik had besteld. Ook retouren altijd netjes afgehandeld, dus ben een tevreden klant.

Gewoon telefonisch te bereiken voor advies of bij problemen, die vervolgens prima worden opgelost. Verzending is ook snel en fijn dat ze zo'n uitgebreid assortiment hebben. Niks op aan te merken.

Erg positief

Ik had een hockeytas besteld met mijn achternaam erop, de tas was Optijd binnen en precies zoals op de foto

Snel en goed

Namens Sinterklaas 2 zaalhockeysticks gekocht voor mijn neefjes! Ik verheug me al op hun blije snoeten! De volgende dag als verzocht geleverd bij t PostNL punt, prima!

correct

goede afhandeling, zeer goede prijs

Succesvolle aankoop!

Als hockey-leek was het wel lastig kiezen. Helaas in eerste instantie de verkeerde maat gekocht, maar dit is keurig binnen 2 dagen opgelost. Het te kleine paar geretourneerd, de nieuwe maat besteld. De nieuwe schoenen de volgende dag alweer in huis en het geld van de teruggestuurde schoenen keurig ontvangen. Alles helemaal prima in orde zo!

Geweldig, echt super

De wens van de kinderen was, een hockey rugzak fun. Daar ik wel ongeveer wist hoe ze eruit zagen, had toch nog een paar dingende vragen over de rug tas. Stond niet lang in de wacht, daarna ben ik ontzettend vriendelijk te woord gestaan. Er is zelf voor mij naar het magazijn gelopen om de precieze kleur te bekijken. Later ben ik ook nog terug gebeld, daar ik het prijs verschil wilde weten tussen twee tassen. Dus al met al ben ik super geholpen en zijn de tassen binnen één dag bezorgd. Ben benieuwd hoe ze hem vinden.

Super snelle bezorging

Bij retourzending ook prima afhandeling! Top!

Goede kwaliteit en pasvorm

Mooie handschoen, pas vorm is heel goed. Zeer tevreden

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk