Uitgebreid assortiment, supersnel geleverd!

Zoveel keuze aan artikelen, fijne website en dan ook nog eens een supersnelle levering (binnen 12 uur in huis!). Wauw!!!

Altijd Snelle levering en goede klantenservice

Ik bestel altijd via hockey direct. Producten worden snel geleverd en ook de klantenservice is altijd zeer correct en vriendelijk

Snel en compleet

Mijn bestelling snel en in goede orde ontvangen, erg blij mee!

Supergoed!

Levering meteen de volgende dag! Netjes verpakt

Super super super

Super fijne winkel om te bestellen. Producten voldoen aan de beschrijving Producten ook altijd op tijd binnen Jammer dat ik geen meer sterren kan plaatsen

Alles onder één virtueel dak

HockeyDirect heeft een uitgebreid aanbod, waarbij de meeste merken vertegenwoordigd zijn. Ze beschikken over een goede klantendienst. Ook restitutie en inruil hebben nooit een probleem gevormd. Dit maakt mij samen met een snelle levering en scherpe prijzen een trouwe klant bij HockeyDirect

Goed en op tijd

Zoals het hoort bij een goede leverancier

Snelle service van top producten

Bestelling snel en correct afgewerkt. Steeds top producten tegen scherpe prijzen!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ZEER GOEDE SERVICE en snelle verzending: kwaliteitsproducten, heel tevreden!

Zeer vlotte bestelling en snelle versturing van de producten. Ten zeerste aan te raden voor al uw hockeymateriaal en mooie prijzen.

Super goed

Ik had mijn bestelling super snel en zit allemaal super goed. Ben er super blij mee en zou er zo nog wat bestellen!! Bedankt!!

Snelle bezorging

Product heel snel bezorgd, dat is prettig.

Groot en betaalbaar assortiment, snelle & makkelijke service

Meer dan genoeg keus, makkelijke site om dat wat je zoekt te vinden en snel geleverd!

Favoriete hockey spullen winkel

Mooie assortiment (merken) en zijn vlot met versturen en retour-storten indien nodig.

Broekje en shirt niet beschikbaar

Slecht zeg, dat de spullen niet beschikbaar zijn

Snelle levering, geen gedoe met omruilen. Aanrader

Nette en snelle service.

Mijn retourzending werd binnen 5 dagen afgehandeld en verzonden.

Snelle & goede service

Bestelling gedaan & deze kwam keurig op tijd! Meerdere maten besteld en ook bij retour keurig een e-mail van het bedrijf dat de retour ontvangen was en dat het geld teruggestort zou worden binnen enkele dagen, snel ontvangen. Mijn ervaring is dat bij veel webwinkels je toch achter de retour procedure moet gaan, maar hier was alles helder en duidelijk en vanuit de winkel zonder vragen of zeuren de bevestiging dat ze de retour gingen verwerken. Aanrader & bestellen zonder zorgen dus!

Absolutely amazing hockey equipment and clothing.

We arrived in Antwerp in August 2021, My son plays for Dragons in Brasschaat U16 youth league.Hugo is a Princess brand supporter from South-Africa but have recently, due to Osaka's excellent products, switched his favourite branded products to OSAKA branded clothing and equipment. He now dress OSAKS , warm up with OSAKA an play with OSAKA !!

Snelle levering van een goed product.

Mooie spullen. Snelle service. Goeie prijs

Tevreden over mijn bestelling.

Top website

Fijne website om hockeyspullen te kopen. Makkelijk zoeken en voordelig!

Snelle levering, scherpe prijzen

En retouren worden snel afgehandeld. Top!

Snelle levering van goedgeprijsde kwaliteitsproducten

Wij hebben erg goede ervaringen met HockeyDirect. De hockey producten welke ze leveren zijn van goede kwaliteit. De producten zijn goed geprijsd en worden snel afgeleverd. Goede communicatie en in goede verpakking verzonden (komen onbeschadigd aan).

Osaka trui retour gestuurd. Waarna een snelle afhandeling werd teruggekoppeld. En keurig het bedrag terug gestort op mijn rekening.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk