hockey artikelen aan een top prijs

ruime keuze, scherpe prijzen en snelle service! top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima service, groot aanbod, goede prijs!

Steeds een snelle en correcte levering gehad. Producten zijn goed verpakt, en de kwaliteit zoals verwacht.

Prima.

Compleet geleverd en het bestelde voldeed geheel aan de verwachting.

Goede snelle levering

Duidelijke website. Goed en snel geleverd.

Top service!

Kwam snel geleverd in een goede, beschermende verpakking, zeer blij mee!!

Goed assortiment

Ruim assortiment en snelle levering

foute verzending keurig en snel hersteld

Bij het openmaken van de doos nogal een verrassing: ik kreeg andere schoenen dan ik had besteld. Kan gebeuren. Direct gebeld en keurig te woord gestaan, goed uitleg gegeven wat te doen en geregeld dat de juiste schoenen zsm mijn kant op zouden komen. Binnen twee dagen had ik de juiste bestelling. Al met al keurig afgehandeld en snel opgelost. Goed werkende klantenservice

Makkelijk bestellen, snelle levering

Als ik weet wanneer ik naar Nederland kom dan plaats ik mijn bestelling en nooit zorgen dat mijn spullen niet geleverd zijn.

HockeyDirect heeft altijd wat ik nodig heb.

De prijs is voordelig en toch goede service en kwaliteit. Ik ben heel tevreden.

Bestelling, betaling OK maar de levering via post nl is geen goed idee. Bestelling aangekondigd op donderdag. We hebben geen bel maar hadden een groot papier uitgehangen met de boodschap hard te kloppen. Niet gebeurd e' dan hebben we pas dinsdag geweten waar en wanneer we konden gaan. Sorry kan niet als men een snelle levering belooft. Met mijn hockey zak alles prima

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima service. Snelle verzending. Leuke aanbiedingen. Gewoon even kijken en bestellen allemaal.

Scherpe prijzen, uitstekende service

Scherpe prijzen, veel keus, snelle verzending en hele goede retour service. Zeer goede webshop.

Leuke stick, snellen levering

Mijn stick is net zoals op de afbeelding, goeie kwaliteit en hele snelle levering ik had hem al de volgende dag binnen!

De beloofde levertijd werd niet nageleefd

Er wordt beloofd dat voor 24u besteld is s anderendaags on de bus. Wij hebben echter 3 dagen moeten wachten!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Kleding makkelijk besteld en snel bezorgd!

Altijd betrouwbaar

Je kan steeds zeker zijn van de beste prijs en snelle service.

HockeyDirect is top!

Uitgebreide keuze op de website. Altijd snel en netjes geleverd en uitstekende klantenservice.

Top service!

Mooie aanbod, leuk met eigen naam bedrukken; top!

perfect products and very fast delivery !

I ordered on Thuesday evening and I was delivered on Wednesday morning ! Wonderful.

Top service!

Pakket werd niet de volgende dag bezorgd ook al had ik voor 10 uur besteld. Contact gehad met de klantenservice en een compensatie voor mijn volgende bestelling gelegen. Direct contact en een goede oplossing!

Online experience goed - Fysiek in de winkel Den Bosch teleur gesteld

Voor mijn zoon op zoek naar een nieuwe Brabo Elite stick, waar ik me afvroeg wat de verschillen zijn tussen Elite 1-2-3-4; - Online levert 100% Carbon en verder? - Dus dacht vraag in Den Bosch even of ze me dit wel kunnen uitleggen en ze kwamen tot de conclusie geen verschillen Dus maar naar Brabo website en blijken de verschillende Elite sticks met verschillende soorten carbon gemaakt te worden met andere eigenschappen. Zodoende wederom een Elite 2 besteld omdat deze goed beviel in het verleden. Levering goed en snel online

Snellere levering

Snelle levering, artikel goed verpakt, voor een prima prijs

Top assortiment, top geregeld!

De website van HockeyDirect zit perfect in elkaar, wat het makkelijk maakt te vinden wat je zoekt. De communicatie tijdens het uitvoeren van de order is goed doordacht, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van de essentiële informatie gedurende de verschillende stappen in het proces.

Alles wat je nodig hebt voor hockey in no time

Prettig online shoppen voor mijn hockeymeisjes. Mooi assortiment en redelijk snel geleverd!

Mooiste hockey spullen onder 1 dak

Dan van Hockey Direct omdat ze een compleet assortiment hebben met mooie merken. Snel te filteren en vlot in huis. Terugbetalen kan nog wel sneller.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk