Snelle levering van mooie aanbieding

Snelle levering van een stick voor een mooie prijs. Dus zeer tevreden

Snel geleverd!

Snel en keurig geleverd!

Top kwaliteit en supersnelle levering!

Op zoek naar een specifiek reece Jack. En voor een mooie prijs gevonden op HockeyDirect. Top kwaliteit en supersnelle levering.

Super tevreden!

Super tevreden,snelle levering!

Huge choice, perfect service, very fast delivery

Since three years, we are buying all our hockey material for the family on Hockey Direct! Greatest choice online. They have the best price on almost all articles. Great service and very very very fast shipping in Belgium. Less that 24h!!!!

Goede, snelle service en betaalbare prijzen

Hockeydirect heeft een groot assortiment tegen heel goede prijzen. We hebben flink wat winkels vergeleken maar kwamen toch steeds weer hier uit. Daarnaast erg tevreden over snelle levering. Wij hadden op zaterdag schoenen en sokken besteld voor onze dochter en deze werden 2 dagen later (op Pinkster maandag) nog bezorgd!

Super snelle levering, top product

Al vaker bij hockeydirect besteld en altijd meer dan tevreden. Goede klantenservice en problemen worden snel en goed opgelost. Uitgebreid assortiment, ook met minder voorkomende hockeysticks. Aanrader!

Snelle bezorging / bestelling in orde

De hockeystick en bal is zoals de beschrijving op de site. Fijn die maattabel zodat we de juiste “ maat” lengte konden bestellen.

De sokken werden snel geleverd. Toen ik een sok van Brabo wilde aandoen, geconstateerd dat de kwaliteit beter kon. Er was een productiefout te zien. Dus die retour gestuurd en daarover contact gehad. De overige sokken gecontroleerd en daar niks op kwaliteit aan te merken.

Simpel, snel, duidelijk en foutloos.

Koop al langer steeds een of twee losse spulletjes en elke keer een goede ervaring.

Prima schoenen

Stevige schoenen met goede ondersteuning. Zachte binnenschoen. Stabiele afwikkeling.

Snel en netjes

Prima site. Alles Duidelijk, snel en goed verpakt. Ook retourneren is goed op orde

Veel keus en snelle levering

Veel keuze uit hockeyartikelen. Snelle levering!

Goede service en héle snelle levering!

Meerde bestellingen geplaatst. Producten werden ontzettend snel geleverd en kunnen als ze niet goed zijn kosteloos worden omgeruild. Het terugsturen gaat erg makkelijk door de bijgevoegde retourstickers bij het pakket. Spullen zijn van goede kwaliteit, en voor een goede prijs. Aanbod is groot! Erg tevreden en zou in het vervolg zeker hier bestellen als ik iets nodig heb!

Uitstekend service en zeer goede producten. Een top bedrijf

zeer goede ervaring en service. producten zijn van zeer goed kwaliteit de website is helder en vriendelijk opgezet. bedankt en gaat zo door

Snelle levering en top kwaliteit, mijn dochters gaan nu met plezier en vertrouwen naar hun eerste ho

snelle levering en goede kwaliteit. Mijn dochters gaan nu met plezier en vertrouwen naar hun eerste hockey training.

Mooie artikelen en super snel bezorgd

Lekkere schoentjes

Zitten fijn en lopen comfortabel

Muy mal. NO HA LLEGADO. ERG SLECHT IS NIET AANGEKOMEN

No ha llegado todavía. Het pakket is net aangekomen

Uitmuntend.

Goede prijzen en snelle afhandeling van de bestellingen.

Wij zijn echt tevreden, van de snelle service, duidelijke omschrijving op de website! Dank !

Goed, snel en netjes geleverd. Ook omruiling en retourzending werd keurig afgehandeld. Dank!

Altijd tevreden

We zijn vaste bestellers bij hockeydirect. Altijd zijn we tevreden: de producten voldoen aan de beschrijving en zijn tegen een scherpe prijs. Positief is de levertijd. De laatste bestelling was een dag te laat en toen kregen we een tegoedbon voor een volgende bestelling ter compensatie. Kortom: prima tevreden!

Inlevering tijd lang

Goed product. Tijd van inlevering te lang.

Geweldig!

Super service! Mijn bestelling op woensdagavond om 20.00 besteld, en kreeg donderdagochtend direct een mail dat er door een storing geen orders zijn verzonden, en mijn bestelling een dag later zou zijn MET een kortingscode voor mijn volgende bestelling. Dit noem ik topservice! De kortingscode is totaal overbodig, maar wel erg leuk natuurlijk;)

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk