Erg fijne service. Omruilen na een verkeerde maat besteld te hebben verliep super soepel en de levering was snel. Heel klantvriendelijk.

Snelle levering en top kwaliteit

Ik ben steeds tevreden met de ontvangen artikelen. Elke keer opnieuw snelle service en top kwaliteit bij HockeyDirect. Eveneens ben ik super tevreden met jullie klantenservice! Ik heb reeds enkele keren gebeld en werd elke keer opnieuw vriendelijk verder geholpen waardoor ik ook op een heel eenvoudige manier kledingstukken heb kunnen omruilen in een maatje groter.

Zeer snelle, zorgvuldige en kwalitatieve levering

Al snel mijn pakketje binnen en alles was helemaal goed! Tevreden met de service en ik zal vaker bestellingen doen op deze webshop

slechte communicatie bij veel te late levering

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er bij PostNL iets misgaat. In dit geval was het pakketje kwijt en kregen we pas 1,5 week later de bestelde sticks. Hierover heb ik zelf een paar keer moeten bellen en kreeg ik de mededeling dat ze het uit aan het zoeken waren en ik nog wat van ze zou horen. Helaas is dat laatste niet het geval geweest. Het was handiger geweest om de getroffen klanten op de hoogte te houden en aan te geven welke actie er werd ondernomen.

Snelle levering van kwalitatieve produkten

Savonds besteld, volgende dag in huis Goede aanbiedingen en kwalitatieve produkten

Facile et rapide ....

Top! En snel geleverd

Mooi en ruim assortiment! En voor een leuke prijs. Mijn dochter was heel blij met haar nieuw tas en schoenen.

Simply the best shop for your hockey gear

I always get my gear from HockeyDirect.nl. Large range of products, good prices and quick shipping even to Germany.

Goede correcte service

Tijdige levering Goede afhandeling retours

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering!

Snelle levering en alles was in orde. Geen verdere opmerkingen te plaatsen, een volgende bestelling doen we zeker hier weer!

Altijd snelle levering en zeer snelle service bij vragen

Al mijn bestellingen bij Hockeydirect zijn erg snel geleverd. Naast scherpe prijzen en mooie spullen is de klantenservice en de retourbehandeling zeer professioneel ingericht. Klant is koning.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede producten voor een mooie prijs. Alles op 1 plek is erg handig.

Super goede service en zeer snelle levering

Super goede service en snelle levering. Na de eerste bestelling moesten we nog iets bij bestellen. Even gebeld en opgelost.

Snel en goed

Precies wat ik wil, goede producten, keuze en snelle levering.

Buena pero con muchas dificultades

En lo que respecta la planificación del envió de mi pedido la verdad es que muy stisfecho no estoy, ya que ha habido problemas y aun no me ha llegado. No obstante, estoy muy contento con el excelente servicio al cliente que e recibido por parte de vuestra empresa

• ¿Nos recomendarías?

Ik ga hier absoluut vaker bestellen

Al mijn producten goed en op tijd geleverd. Ze komen hun afspraken na. Zelfs grote bestellingen gaan goed. Al met al een goede website om te bestellen!

Goeie duidelijke site, snelle levering. Heel tevreden.

Mooi product voor een heel mooie prijs

Product is wat beloofd wordt op de site. Verschillende sites vergeleken, maar prijs op HockeyDirect was veruit de laagste.

Snelle levering, super prijs

Helemaal blij met de snelle levering van de hockeyschoenen

Top product, mooie korting en snelle levering

Alles waar je als klant blij van wordt; trainingspak van Indian Marahadja tegen een hele mooie korting en super snel geleverd! Ik ga hier zeker meer kopen. Aanrader!

Goede spullen, snelle levering en prima prijzen!

Je kunt hier alles vinden wat je nodig hebt voor hockey, gemakkelijk te bestellen en de prijzen zijn goed. Als er iets of je wilt info, dan is dat ook geen probleem! De levering is ook snel. Prima dus!

Uitstekende service

Zeer tevreden over hockeydirect.nl. Schoenen werden de volgende dag al geleverd. Helaas had ze een maat groter nodig dan we hadden besteld. Klantenservice goed bereikbaar en zeer snelle correcte service.

In een woord, top!

Mooie spullen goeden prijzen! Snelle levering! Herhaling vatbaar weet jullie te vinden!

Makkelijk gevonden, snel geleverd!

De bestelling van een bitje voor als je een beugel draagt ging snel en makkelijk, en werd vervolgens snel geleverd!

Kwaliteit voor uitstekende prijs!

Duidelijke website Snelle levering Goede voorwaarden Bij retour, geld snel terug Scherpe prijzen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk