Top product

Goede hockey grip!! Snel geleverd volgende dag al.

Uitstekend!

Na bestelling gelijk bevestiging ontvangen en de volgende dag al in huis! Goede materialen en professionele website!

Prima Service, snel geleverd

Prima service, kwaliteit zoals omschreven en snel geleverd!

Goed kwaliteit

Ik heb all een paar dingen besteld en ze zijn super snel volgende dag telkens binnen. En de kwaliteit is superrr!!!

Perfecte webshop: makkelijk, overzichtelijk en snel. Zo besteld en volgende dag goed verpakt thuisbezorgd. Heel graag tot een volgende keer!

Ik bestel mijn kinderen altijd bij hockeydirect

The indian maharadja sokken en truien. Snel bezorgd. Ook het ruilen naar een andere kleur was zo gepiept.

Snel, foutloos en gemakkelijk

Mijn bestelling ging snel, foutloos en gemakkelijk. Ook het omruilen voor een kleinere maat was met één telefoontje geregeld en de volgende dag al in huis.

Good

Item delivery on time and good quality. Fully recommended. Regards

snelle en correcte levering

Fijjne website en snelle levering

Goede service, snelle afhandeling. Mooie spullen

Heel goed en goede kwaliteit

De maten en alles klopte en alles was gewoon echt perfect en het werd op tijd geleverd, dus ik vond het heel fijn om dingen bij jullie te kopen.

Groot assortiment producten tegen een aantrekkelijke prijs.

Veel keuze, altijd aanbiedingen en hele snelle levering!

Prima, wat je verwacht.

Bestellen, betalen en geleverd krijgen.

Alles op voorraad en zeer snel in huis

Meerdere spullen nodig voor mijn dochter. In de avond rond 21:00 uur besteld en de volgende dag al om 11:00 uur in huis. Alles op voorraad en een zeer snelle levering dus. Wij zijn erg tevreden!

Snelle en goede service!

HockeyDirect levert altijd snel. Ook retourneren gaat gemakkelijk. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en komt er een goede oplossing, zoals toen ik geen retourbon kon vinden. Ze hebben een groot assortiment en de prijzen zijn gunstig. Kortom, ik bestel hier altijd graag.

Snelle levering en goede klantenservice!

Paar keer wat besteld en retour gestuurd. Maar snel geregeld.

Super tevreden top schoenen top service

Snelle verzending top product

Top service , bereikbaar

Schoen ging na 3 maanden kapot, zonder zeuren geruild voor nieuw paar onder de garantie

Top producten voor een scherpe prijs

Winterjas van Reece is prima voor die prijs. Dubbel gevoerd, niet getailleerd, dus het valt wat 'recht', maar heeft een dubbele rits.

Geweldig bedrijf

Bestellingen worden goed verzonden en ze hebben een leuk ruim assortiment met ook leuke aanbiedingen

Snelle service en compleet aanbod

Ik bestel regelmatig bij hockey direct. Altijd zonder problemen. Het aanbod is zeer compleet en de prijzen vergelijkbaar met andere aanbieders.

Super snelle levering met retour sticker incl

Hele fijn snelle en juiste levering. Ook de retour label is bijgevoegd. Zeer klant vriendelijk. Juliette (moeder van 3 hockeyende kids en zelf competitie spelend :-)

Snelle levering, goede webshop, retourneren prima

Goede duidelijke website, snelle levering, producten retourneren is ook makkelijk. Ruime keuze

Uitstekende en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Snel en goedkoop

Alles wat ik bestel is concurrerend in prijs, snel in huis en eventueel makkelijk te retourneren. Zeer tevreden dus.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk