Bestellingen keer op keer vlug en correct geleverd.

Afgelopen periode meerder keren spullen besteld. deze waren de volgende dag binnen waardoor ze nog meekonden voor de sinterklaas. Top!! en een blij meisje tot gevolg.

Ruime keuze, snel geleverd!

Heb nu 2x iets besteld. De levering is vlot, de keuze ruim, de prijzen zijn goed. Wat mij betreft een uitstekende plek om je hockey spullen snel in huis te halen.

Altijd snelle levering, gratis retour en snelle (financiële) afhandeling van retouren. Ik ben vaste klant! Alleen nog mogelijkheid voor AfterPay bieden en dan ben ik helemaal tevreden!

Super service en ruime keuze

Je besteld iets en de volgende dag in huis .. wij hebben al vaak iets besteld en nog nooit geen reden van klagen gehad .. ik zou t iedereen aanbevelen...

Snel en goed

De levering was super snel en de schoenen zijn super. Helemaal blij mee.

leuk, met naam op stick

Prima stick met -heel cool- mijn naam op de stick. Snel geleverd, met handige hoes.

Doen wat ze beloven

Prima hockeyshop en snel geleverd.

Snelle nette levering

Hockeystick en scheenbeschermers gekocht. Werd supersnel en netjes geleverd. Helaas moesten we een andere stick bestellen vanwege de maat maar ook het retourneren/ omruilen was geen probleem

Snelle service en overzichtelijke webshop

Snelle service en overzichtelijke webshop

prima prijs en snelle levering

zaalhockeystick besteld met naam. goede prijs en snelle levering. Naam op de stick is wel wat kleiner dan ik dacht maar evengoed leuk.

snel maar niet exact zoals afgebeeld

Producten zijn snel ontvangen, maar de elleboog beschermer was anders dan afgebeeld in de wegschop. Het andere product was prima.

Goede en snelle levering!

Dikke prima‼️

Goede en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding dus zeer tevreden

Goed prijs en snel ontvangt

Super prijs en snel ontvangt als nodig hockey spullen ik zal zeker terug even shoppen.

Goed.

Goed product. Prima en snelle levering.

De eerst keer zaken gedaan en dat is mij prima bevallen.

Uitstekend & supersnel geleverd

Ik had snel hockeybroekje nodig, even gekeken welke maat ik moest hebben volgens de maattabel en besteld. Voor het weekend in huis, perfect.

Goede service!

Snelle reactie op vragen; vriendelijk; accuraat!

Goede voorraad en snelle levering

Fijne webshop! Ruime voorraad en de bestelde producten zijn goed verpakt snel in huis!

Supersnelle en correcte levering

Eenvoudig te bestellen en de andere dag al geleverd. Tip: miste op de site wel info over de pasvorm van het merk. Ik heb gegoogled hoe dit merk valt en zodoende halve maat groter besteld dan mijn normale schoenmaat.

Goede prijzen, top-service en snelle levering!

Veel keuze in alle maten, goede service (voorwaarden retour), en levering de volgende dag. Ook bij een afleverpunt in de buurt!

Compleet aanbod

Snelle levering, goede producten, mooie aanbiedingen!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle levering & duidelijke communicatie. Niets op aan te merken.

geweldig, snelle levering, goede kwaliteit

Onze kleinzoon sprong een gat in de lucht toen jij de hockeytas met zijn naam er op geborduurd als cadeau kreeg voor zijn verjaardag.

Snel, duidelijke site, goede prijs, probleemloze levering.

Op het laatste moment nog een verjaardagscadeau. Niet omdat ik te laat was, maar omdat de jarige nog iets leuks had bedacht. Duidelijke webwinkel. Probleemloos. Bestellen, betalen en leveren. Echt ontzettend snel geleverd. Niet te vergeten.....een scherpe prijs. Een mooi cadeau.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk