Goede prijs en snelle levering!

Perfecte levering: netjes verpakt, exact zoals beschreven en tegen een hele goede prijs. Kortom zeer tevreden en zal hier zeker nog terugkomen.

Goede producten met uitstekende service

Productiefout buiten Hockeydirect om uiterst snel en kosteloos hersteld. Prima service 👍🏻

Snel en betrouwbaar

Goede assortiment, snelle service en zeer betrouwbaar

Prima en snelle service

Voor 21:00 besteld en levering was volgende dag voor 12:00!

Snelle en goede service!

Altijd fijn om op een website te kijken die overzichtelijk is en goed werkt. De snelle levering is echt wel een heel groot voordeel!! En met 3 hockeyende kinderen heb je regelmatig wat nodig, dan is het fijn dat het er ook snel is. Dank daarvoor.

Veel keus, goede service, snelle verzending

Goede website en snelle afhandeling van de bestelling.

Goede producten en informatie. Plus snelle levering. Top

Ik heb contact gehad met de klantenservice en op basis daarvan mijn bestelling gedaan. De producten waren conform verwachting en de levering heel snel. Top

Verwachtingen overtroffen

Mijn bestelling liep in 1e instantie nogal peervormig, levering verkeerd door verwisseling. is daarna door de klantenservice uitstekend opgepakt! Goede service! Ik beveel jullie van harte aan

Snelle levering scherpe prijs

Op Dinsdag in de regen training gehad in de stromende regen. Op woensdag trainingsjas nog niet droog genoeg voor de training van donderdag. Via website van hockeydirect trainingsjack besteld. Op donderdagavond kon ik on mijn nieuwe droge jack trainen.

Super, prima geleverd, prima schoen, en lopen geweldig! 👍🏼

Goede snelle service

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Schoenen retour gestuurd die 1 keer geprobeerd zijn en gelijk nemen ze het niet meer aan. Pasvorm was gewoon niet goed. Met sportschoenen kun je dat niet altijd gelijk aanvoelen dus even kort geprobeerd op het veld. Echt erg jammer, stond er voor open te ruilen dus een ander paar te bestellen maar allemaal niet mogelijk. Gaven alleen 20% korting op mijn volgende aankoop en kreeg mijn schoenen gewoon weer retour, waar ik dus niks aan heb.

Excellent mail order company!

Excellent and fast delivery, no hassle returns and brilliant customer service. I you want a reliable and trustworthy supplier, look no further! Highly recommended!

Snelle verzending, super service m.b.t. ruilen!

Snelle verzending, super service m.b.t. ruilen!

Prima geholpen !

Nadat we het verkeerd bestelde shirt geretourneerd hadden kregen we een bevestigingsmail dat het juiste t-shirt in bestelling is. Daar zijn we nu op aan het wachten ! Hopelijk wordt deze gauw geleverd.

Super! Snelle levering en goede retour service

Goede klantenservice

Altijd snel verstuurd en een goede klantenservice!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Voor 5 uur besteld, volgende dag al in huis. Veel keuze en goede prijs

Goede communicatie en snel geleverd!

Lastminute veldschoenen nodig voor mijn zoon. De ene dag besteld en de volgende middag al geleverd. Top service HockeyDirect!!

Goede service!

Snel ontvangen, duidelijke track and trace, super!

Doen wat er beloofd is

Je krijgt goed advies en hulp en ze leveren zoals aangegeven. Veel artikelen zijn op voorraad en kan je binnen een dag in huis hebben.

Een aanrader!

Snelle levering, snelle afhandeling retourzending bij verkeerde maat en heel vriendelijk personeel. Kortom; helemaal tevreden over Hockeydirect.nl

Snelle levering en goede service

Altijd prima service en snelle levering. Goede kwaliteit en netjes verpakt.

Snelle en goede service

Na de aanbieding te hebben ontvangen besteld en na een dag al in huis. Snelle service en mooie producten.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk