Pluspunten

Goede hockey schoenen tegen scherpe, lage prijs gekocht, snelle en goede service.

Pluspunten

netjes verpakt en snel geleverd

Pluspunten

Supersnelle verzending, goede service en een goed assortiment :)

Pluspunten

Top snel geleverd!

Pluspunten

Accuraat, snel en netjes.

Ga zo door!

Pluspunten

-Snelle levering -goede pakket tracking - goed op de hoogte gehouden -retour formulier zat al bij de bestelling.

-Gratis levering

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Volledige hockey outfit aangeschaft voor mijn dochter. Erg complete aanbod voor geode prijs/kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering. En ook retourafhandeling en terugbetaling van paar items was prompt.

Pluspunten

Levering was razendsnel, daar word ik blij van.

Pluspunten

Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering. Afhaalbalie in Sassenheim is ook handig als je haast hebt.

Pluspunten

Snelle levering. Helemaal top

Heb nog geen verbeterpunten voor het bedrijf

Pluspunten

Doet wat het belooft.

Pluspunten

Zeer accuraat bedrijf. Na correctie mijnerzijds omdat ik iets over het hoofd had gezien kwam er een onmiddellijke positieve reacte. Dank daarvoor. De bestelling is in goede orde meteen aangekomen!

Geen idee wat beter kan!

Pluspunten

snelle service en goede acties voor vaste klanten

Pluspunten

Snelle levering. Geen verzendkosten. Je mag veel schoenen in verschillende maten bestellen, geen enkel probleem. Snel je geld terug van de niet gehouden artikelen.

Pluspunten

Snelle levering. Goed product

Pluspunten

Klantvriendelijk en service gericht

Tips: cadeau ideeën voor jeugd wat meer onder de aandacht brengen Osaka armbandjes zijn leuk. Misschien een spaarsysteem waarmee je iets gratis kunt krijgen of met bijbetaling. Sportquiz/prijsvraag. Gewoon hebbedingetjes

Pluspunten

Goede service, snelle bezorging en net retourzendingsproces.

Pluspunten

Goede producten voor scherpe prijzen en veel informatie beschikbaar. Snelle en correcte levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie tas overeenkomend als op de website!

Afhaaladres zoals te bepalen via website klopt niet!! Bedrijf heeft geen overeenkomst met “pakje gemak” en had het pakket nooit mogen versturen op die manier!! Doordat ik er toevallig was toen het werd geleverd en zag dat het pakket werd opengemaakt, kon ik voorkomen dat het werd geretourneerd en mocht ik het alsnog meenemen. Als dit wordt aangepast op de website, is er geen belemmering om hier te bestellen want verder is er helemaal niks mis met de kwaliteit van de tas.

Pluspunten

Prima levering mooi product

Geen alles goed

Pluspunten

Snelle levering super prijs

Pluspunten

Zeer Snelle levering. Gratis retourneren. Snelle terugstorting.

Geen! Top!

Pluspunten

Hele fijne bestelling gedaan bij hockeydirect de stick kwam goed verpakt en mooi binnen wat ook fijn was dat je een mailtje kreeg als hij onderweg was en precies kon zien wanneer hij aan kwam en een snelle levering, ook fijn dat de stick lekker goedkoop was! Heel blij met mijn hockeystick ;)

Het enige verbeterpuntjr was dat ik de naam die op mijn stick stond wel iets kleiner had verwacht maar voorderest heel blij mee!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk