Pluspunten

Gelijk antwoord op de mail en het gene waarover is gemaild werd gelijk opgelost. Erg vriendelijk geholpen. Top!

Pluspunten

snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Prima goed en snelle service! Scheenbeschermers van Adidas, erg prettig dat je de stof los kunt halen en kunt wassen!

Pluspunten

Snelle levering en gratis verzending en retour

Pluspunten

Ik meerdere producten besteld inmiddels bij Hockeydirect. Altijd goed, snel, duidelijk en volgens afspraak. Gewoon betrouwbaar. Ben benieuwd hoe de laatste aankoop onze zoon zal bevallen. Een verrassing die hij binnenkort krijgt: Grays Probow Extreme

Nee. Zo doorgaan!

Pluspunten

De hockey sokken die ik had besteld pasten niet en omdat we ze dat weekend nodig hadden zou ruilen niet op tijd lukken. Een telefoontje naar de klantenservice zorgde ervoor dat ik zonder verzenkosten een andere maat kon bestellen en daarna de andere retourneren. De volgende dag hadden we de juiste maat al in huis. Top service!

Pluspunten

Production waren als verwacht, super smells bezorgd, alles was top!

Pluspunten

Ik beveel dit bedrijf aan, omdat de producten van goede kwaliteit zijn. Snelle levering. En hele goeie prijzen die je nergens anders kan vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De schoenen vallen een maat kleiner uit, maar uit voorzorg een maat groter besteld...ze passen goed. Een snelle levering binnen 1 dag..top.

Pluspunten

Overzichtelijke website; bestelling volgende dag in huis.

Pluspunten

Super snel!

Pluspunten

Wat een super snelle service. Om 20.00 uur besteld en de dag erna om 10.00 uur binnen, echt bizar snel. Toen bleek dat ik de verkeerde maat had, kon ik dit direct omruilen en had ik 2 dagen later de goede maat. Vrouw aan de telefoon van de klantenservice was ook ontzettend vriendelijk. De tussentijdse status updates bij verzending en ontvangst waren ook erg geruststellend en volledig, kortom ik ben fan! Groet, Bas

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service. Handig dat je een mail ontvangt als de door jou gewenste artikelen weer op voorraad zijn. Goede prijzen.

Pluspunten

Snelle levering Goede Prijs Ruim aanbod

Pluspunten

Snelle service, goed bereikbare klantenservice, groot aanbod, snelle levering, gratis verzendkosten

Pluspunten

Bestelling was er eerder dan geplant

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en top producten. Heb nog geen negatieve ervaringen gehad!

Pluspunten

Snel en flexibel. Ik HD een deel van mijn bestelling snel nodig. De medewerkster dacht mee en stuurde mijn bestelling in delen. Top!

Pluspunten

Meteen een mail toen ik een bestelling had geplaatst

Ik had wat in mijn mandje gedaan en toen er weer uitgehaald een dag later maar kreeg toch een melding dat er nog wat in mijn mandje zat

Pluspunten

Snelle levering!

N.v.t

Pluspunten

Service, snelle afhandeling van besteld product en binnen 24 uur levering.

De foto kwam niet geheel Overeen met het aangeschafte product. De omschrijving klopte wel.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen.

Pluspunten

Top service, goed advies en mooie (kwalitatief goede) spullen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk