Positief

Makkelijk bestellen en de prijzen vallen echt mee

Goed en vlotjes bezorgt

Gewoon goed

Goed en snel

Goede kwaliteit en snel geleverd.

snelle levering en zit goed

Snelle levering van 2 paar sokken. Jongens zijn er super blij mee!

Uitgebreid assortiment, snelle levering!

De website is overzichtelijk. Ik kan goed vinden wat ik zoek. Levering is snel en perfect te volgen. Producten zijn goed verpakt. Retourneren is makkelijk. Ook snelle service. Kortom, zeer tevreden!

Mooie trainingspak

Ik ben zeer tevreden met het trainingspak

zending niet ontvangen

Helaas heb ik mijn bestelling niet ontvangen. De koerier heeft een pakket bij de buren achtergelaten. Ze beweren dat ze de zending niet hebben ontvangen.

Snelle service, leuke korting en altijd correct geleverd. Product niet naar wens! Na retour wordt geld keurig teruggestort. Tevreden klant.

Puber tevreden

Puber loopt het liefst in pyjama of sportkleding dus handig als je dan bekende merken voor een leuke prijs kunt kopen. Want ze groeien zo snel.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede en snelle levering

Mijn ervaring is snelle levering alleen jammer dat er kleine haakjes in zitten ik ben van de oude stempel en vind het wel goed maar denk dat ik voortaan gewoon in de winkel ga kopen ik ben namelijk niet zo goed met internet en retourneren heeft geen zin jammer maar de bezorger gaan beetje respectloos met de pakketjes om vriendelijke groeten r visser

Goede en vlotte levering

Specifieke vraag naar Zweden training top (en/of short)

Slechts zeer beperkt en alleen in kleine mate verkrijgbaar. Ook geen inzicht wanneer een wel beschikbaar komt in andere maten

Fijne bal om lekker mee te oefenen thuis.

Origineel voor een betere prijs :)

Zeer tevreden, kreeg wat ik had besteld. Zal vaker voetbalshirts kopen via deze website - het is hier een stuk betaalbaarder dan op andere sites.

Snelle service en leuke aanbiedingen

Met een beetje geluk regelmatig leuke pakken kunnen kopen en volgende dag in huis! Top!

TOP SHIRTJE

Mijn zoon Jaylen heeft zelf z’n shirtje gekozen en is er heel blij mee! Zit perfect!!!

Hele goeie klanten service

Ik had 2 pakken besteld waarvan 1 pak te klein en niet compleet was. Dit aangeven en dezelfde dag nog en mail gekregen dat ik dit retour kon sturen. Ben zeer tevreden over de service!

Super snelle service, binnen 24 uur geleverd. Perfecte kwaliteit!!

Snel en netjes

Duidelijke communicatie en site

Bestelling snel thuis bezorgen en me zoontje geniet van zijn pakje top

Bestelling snel thuis bezorgen en me zoontje geniet van zijn pakje top

Besteld en betaald product niet ontvangen.

Product besteld en betaald maar niet ontvangen. Ook geen informatie dat het product niet leverbaar is of geld terug ontvangen omdat het niet meer leverbaar is. Moet er zelf erachteraan gaan.

Was ok

Ik had een ander shirt verwacht . Op de foto stond een groen /zwart shirt maar ik kreeg een rood/zwart shirt Uiteindelijk ook goed maar niet wat ik verwacht had

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over Passa Sports