Snel en goede prijs

Keepershandschoenen besteld voor mijn zoon. Mooie aanbieding en snel geleverd, top!

Geweldig, ons meisje konden jullie niet gelukkiger maken!!

Nogmaals onze dochter is echt super blij. En dan krijgt zo ook nog een koffer cadeau. Maar helaas was de koffer niet het mooiste cadeau.

Mooie voetbal short

Jee, wat zijn voetbalbroekjes duur zeg, tegenwoordig! Hier een goede gevonden voor een goede prijs. Gelijk 2 besteld, bedankt!

Snelle en correcte levering!

Mijn bestelling is snel geleverd. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen bij VoetbalDirect.nl.

Uitstekend!

De trui zit super mooi. Kleindochter was super blij

Heel goede ervaring!

Snelle levreing en goed product

Top en snelle levering

Werelds Top winkel

Helemaal top!

Veel keus, leuke aanbiedingen, snel in huis!

Snelle,levering, scherpe prijzen

Betaalbare kwaliteit

Precies zoals op de site. Veel kleurenvariaties en betaalbaar.

Goed product

Fijn thermoshirt in de juiste maat

Goeie service

Snelle service en geen verzendkosten. Helemaal top

Goed verlopen

Heb mijn bestelling op tijd gekregen,zoals gewoonlijk

slecht paste niet, wacht al lang op dat me geld terug gestort word!

niet goed.

Niet zo als ik gewend ben.

Zak van de handschoenen zit een scheur in ook zitten er gele vlekken op de handschoenen.

Topservice

Ik heb nog steeds niks ontvangen..

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Handig en snel

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Snelle levering Makkelijk bestellen Producten goed omschreven

Goede kwaliteit

Zeer tevreden met het trainingspak. Makkelijk te bestellen met verschillende maat voor broek en jasje. Goede kwaliteit en snelle verzending.

Top service! Goede voetbalschoenen

Ik koop altijd mijn voetbalschoenen bij Voetbaldirect. Ik voetbal op hoog niveau en heb dus nogal wat schoenen nodig. Als er een keer iets kapot gaat, geeft Voetbaldirect je garantie. Ook zijn ze makkelijk bereikbaar en reageren snel. Top! Ik blijf klant

Niets ontvangen, plus kom afspraken niet na.

Heb pakket niet ontvangen. gebeld met Voetbaldirect zouden het uitzoeken en llaten weten. Geen bericht of telefoontje gehad zoals afgesproken. 2de keer bellen blijkt dat pakket op lokatie is om op te halen zou code ontvangen van DHL volgens jullie bericht. Zelf bericht terug gestuurd naar Voetbaldirect dat ik nog steeds geen code heb. Niets meer gehoord van Voetbal direct en steeds geen pakket ontvangen

Snelle levering en goede kwaliteit

Artikelen besteld en werden de dag erna al geleverd

Toppie !!

volgende dag de bal in huis, opgepompt in de doos! GEWELDIG toch

De bestelling is correct en keurig op tijd afgeleverd.

Zie boven.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over Passa Sports