Oke

Fijne samenwerking.

Snel geleverd.

Voetbalschoenen besteld de volgende dag in huis.

Producten snel geleverd. Netjes verpakt. Prima prijzen ook.

Uitstekende service en snelle levering!

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij VoetbalDirect.nl en ben zeer tevreden over de service. Mijn bestelling werd binnen twee dagen geleverd, precies zoals beloofd. Alles was netjes verpakt en van topkwaliteit. De website is overzichtelijk, het bestelproces verloopt soepel en de communicatie is duidelijk. Kortom, een betrouwbare webshop voor al je voetbalspullen. Ik bestel hier zeker vaker!

Snelle levering en mooie prijzen

Zeer snel in huis en fleibel met bezorgdag en voor een schappelijke prijs

Topioe spul en betaalbaar

Snelle levering toppie

Veel keuze, goede prijzen en snelle levering

Positief

Truien en broeken gekocht. De truien waren te groot, gewoon netjes kunnen omruilen!

Goede prijs en veel keus

Ik koop voor mijn kleinzoon en hij is altijd heel blij

Tevreden, snelle levering. Netjes

Prima, geen romp slomp maar direct het juiste en een snelle levering!

Nooit méér

Ik kreeg de pakket binnen alles was gewoon kapot heel me doos van schoenen waren kapot gemaakt .ik had voetbal sokken besteld die waren helemaal open gescheurd

Klantvriendelijk

Nadat bleek dat de tas beschadigd was door het drukken van de naam erop is dit na contact met klantenservice uiteindelijk keurig opgelost!

Snel verzonden en snel in huis.

Snel verzonden, en snel in huis. Goede en snelle service.

Heel goed snelle levering past goed e het moest helemaal naar Curacao Ze zijn er blij mee

Nette snelle levering

Alles snel en netjes geleverd

Gewoon uitstekend snel en goede kwaliteit

Overzichtelijk, duidelijk en zeer functioneel

Snelle levering. Product zoals in beschrijving

Snelle levering. Nike tech pak tegen mooi prijs kunnen kopen

Goed en snel leveren

Goede kwaliteit en betrouwbaar

Snel en makkelijk

Producten snel geleverd. Na de verkeerde maat te hebben besteld retour correct afgehandeld.

Tevreden en blij met mijn nieuwe sportbroek!

Snelle service? Klantvriendelijk en denkt met je mee. Aanrader voor een ieder die op zoek is naar een sportieve outfit!

snel geleverd

prima kwaliteit, snel geleverd

Ik ben tevreden met de snelle levering,

Ik ben tevreden met de snelle levering, prijs kan iets gunsIiger

Andere kleur veter

Kwaliteit lijkt mij niet super, dunne sweater.. wacht even af hoe hij uit de was komt Helaas een blauwe veter door de capuchon ipv wit, het is een kleinigheidje maar toch vind ik het jammer . Had ook even kunnen vragen of blauw ook goed was.. Verder niks bijzonders

snelle en goede levering

allleen was amper verpakt het folie was er al uit en alle andere aparte kaartjes

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over Passa Sports