Mooi op tijd zoals aangegeven.

Alles wat ik koop is uitstekend

Super snelle levering

Grote keuze Snelle bezorging

Mooie voetbalschoenen

Voor 5 december schoenen besteld voor onze kleinzoon De doos werd bezorgd in een plastic zak. Hierdoor was de Adidas schoenendoos beschadigd en ingescheurd. Niet geretourneerd omdat mogelijk de maat niet meer voorradig was. Nu met wat plakband geplakt. Jammer omdat het een cadeau betreft. Schoenen zien er wel goed uit. Beter om het in een stevigere verpakking te verzenden.

Niet lang hoeven wachten

Netjes en snel bezorgd!

Al jarenlang betrouwbaar

Goed assortiment. Snelle levering. Prima prijzen.

Snel geleverd en product naar verwachting

Een paar voetbalschoenen besteld (in de aanbieding), werden binnen een dag verstuurd.

Snelle levering van mooi Ajax-tenue

Mijn dochter wilde graag een thuis-tenue van Ajax van Sheride Spitse, met eigen naam en nummer was dit eenvoudig te bestellen. Tenue was snel binnen, ruim op tijd voor de feestdagen. Het zou we leuk zijn als er voor de Ajax-vrouwen ook het kloppende tenue voor de jeugd beschikbaar zou zijn, dan klopt ook de sponsor.

Vlot en goed

Zeer snelle levering. Verkeerde maat besteld en na 1x passen ging deze stuk. Met de chat snel en bondig retour kunnen afspreken. Hierop goede adviezen gekregen. Oftewel: snel, correct en vooral goede service.

Perfecte aanpak

Snel en netjes geleverd. Communicatie ook prima. Tevreden.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en heel blij met de aankopen!

Snelle en correcte levering

Super snelle levering!

Super voetbalschoenen!!

Ze zitten heerlijk en zien er ook nog eens flitsend uit. De schoenen zijn snel geleverd. Ik ben blij!!

Keurig op tijd geregeld, volgens afspraak

Duidelijke website en grote aanbod

Snel geleverd, mooie spullen

Mooi kwalitatief voetbal tenue valt mooi op maat!

Alles was prima

Zeer tevreden! Duidelijke informatie over levering! Snel bezorgd en Goed verpakt!

Tevreden

Snelle levering goede kwaliteit

Niet nakomen van leverbelofte

De leverbelofte vaker niet als wel gehaald. Maar dat is nooit de schuld van Voetbaldirect…. Natuurlijk is het de schuld van de vervoerder.

Top producten - snelle levering en goede prijs

Goeie service….

Kwaliteit van het product kan beter. De naad scheurde na 2 week all bij de knië…

Verkeerde bestelling binnen gekregen

Verkeerde bestelling binnen gekregen en contact opgenomen met de klantenservice. Een vriendelijke mail terug gekregen met het verzoek om foto’s te sturen van de producten. Dit doorgestuurd en later niks meer gehoord.

Uitstekend artikel voor een normale prijs

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over Passa Sports