Super optimaal en snel

snelle levering, juiste producten en fantastische kwaliteit en de prijs is super goedkoop dure leveringskosten

Snelle en correcte service

Alles prima zoals steeds

top

Precies zoals omschreven

Zowel de producten als de service waren exact als omschreven. Goede kwaliteit en snelle verzending! Makkelijke website met duidelijke informatie.

SUPER

Dik tevreden, super blij me.

Onduidelijk

Ik heb een week geleden een bestelling retour gedaan Maar hier nog geen enkele reactie op gehad via mail. Ook zit ik nog te wachten op Geld wat teruggestort moet worden . Met vriendelijke groet Marianne de Jong

Super snelle levering

Goede ervaring

Snelle levering, het artikel is zoals het omgescheren is. Goede kwaliteit

Helemaal mooi

Zoals in de beschrijving

Goeie site goeie levering

Vaak besteld altijd het goede binnen gekregen en altijd zoals aangegeven de dag erna

Prima service goede producten

Tevreden

Snelle levering !Mijn zoon is heel blij met zijn vootbalschoenen !Echt Aanraden!

Jullie service is top maar jullie verzendservice post nl een ramp

Top alleen verzendservice niet post nl geleverd op totaal ander adres al geluk dat mensen me opzochten op facebook

Topservice

Besteld en de volgende dag in huis, top!

Snel bezorgd en veel keus.

Snelle bezorging. Bestelling via site gaat gemakkelijk. Veel keus.en aantrekkelijke prijzen. Alleen zijn soms veel maten uitverkocht.

Besteld en de volgende dag al in huis, top.

Ruim assortiment met goede kortingen, ook op nieuwe producten. Veel goedkoper dan in de winkel!

Snelle levering van mooie voetbalschoenen.

Ruim assortiment van voetbalschoenen voor kinderen. Snelle levering.

Zeer ontevreden.

Toen ik vroeg om een facture kon dat alleen maar per e mail. Ik wilde het per post hebben. Heb het daarna nog 3x gevraagd en het kon niet. Bij de handbalster kon dat wel. Bij het volgende grote voetbaltoernooi bestel ik de ballen ergens anders. Nooit meer iets bij voetbaldirect. De klant is koning. Nou Bij jullie DUS NIET. Helaas en goede klant verloren. 1 ster is nog teveel?

goede service

GEWELDIG

Ga zo door! Jullie doen wat de afspraak is! TOPSERVICE VAN A TOT Z!!!!!!!!

Verkeerde artikel gekregen, maar super netjes opgelost!

Ik had een Feyenoord shirt besteld en kreeg een baby pakje van fc barcelona. Heb mailcontact gehad en dit werd mega vriendelijk opgelost. Eerdere bestellingen zijn altijd goed gegaan en foutje kan gebeuren. Dikke 10 voor voetbaldirect en met name voor Rens!

Tevreden!

Snelle levering en tevreden over het artikel!

Heerlijke webshop

Prima artikelen tegen mooie prijzen, fijne aanbiedingen en snelle levering

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden met de aankoop die ik heb gedaan de nike tech fleece broek is een goede kwaliteit

Tout super !

Tout s'est bien passé, livraison le lendemain, tout a été parfait ! Merci !

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Gantelstraat 14