Van begin tot eind prima

Super !

Mooi op tijd geleverd in veilige verpakking.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ruime collectie, goede service, snel bezorgd

Ik heb voor mijn kleinzoon een voetbalset gekocht waar hij superblij mee is.

Gewoon goed

Goed, retour eenvoudig en simpel.

bij VoetbalDirect.nl en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. De website was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, het bestelproces verliep soepel en de levering was snel. De voetbalschoenen zijn van hoge kwaliteit en voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ik zou VoetbalDirect.nl zeker aanbevelen aan andere voetballiefhebbers!

Fijne ervaring!

Veel keuzes alleen jammer dat het keepers shirt met protectie uitverkocht was, maar de rest was in prima staat ontvangen en is precies wat er beschreven was! De prijzen zijn onder de rest van de online winkels wat ook een keus om terug te komen bevorderd al met al fijne evaring en komen zeker terug!

Goede en snelle levering.

Mooi trainingspak, het was perfect voor mijn teen zoon.sbek bezorgd en makelijk service

Zoals altijd tiptop in orde!

Vlotte levering zoals elke keer.

Slechte servies

Slecht servies, pakketje is nooit geleverd en ze dien er niks aan. Tot de dag van vandaag wacht ik op reactie

Prima en snelle levering.

Jammer dat de bedrukking op de tas mu maar 4 tekens lang mag zijn.

Product niet beschikbaar

Product op de site besteld maar niet beschikbaar... 5€ kortingscode gehad ...maar verzendkosten zijn meer.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Schitterend

Lekker bezig mensen van VoetbalDirect

Snel, netjes en prima kwaliteit.

Mooie kwaliteit en keurig (vlot) verzonden. Aanrader.

Snelle en goede service met prima prijs

Snelle afhandeling duidelijke omschrijving goede prijs

Tevreden

Mooie prijs en snelle levering

Mooie prijs en snelle levering

snel en netjes geleverd tegen een goede prijs

snel geleverd , netjes verpakt en best wel veel keus, ook redelijk wat sale artikelen

Top schoenen voor leuke prijs

Heb deze schoenen aangeschaft doordat ik graag voetbal in de voetbalkooi op kunstgras

Makkelijk besteld op de site en snelle levering. Ik kreeg alleen bevestiging van bestelling. Hierna hoorde ik niets meer. DHL mail in de spam. Had verwacht dat voetbal direct ook wel mail had gestuurd met uw bestelling is meegegeven aan DHL. Even gebeld, snel iemand aan de lijn en snel opheldering. Pakje was ook al gearriveerd. Super blij mee.

goede koop

Goede koop, prima kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Super goed service en zeer snelle levering

Voetbaldirect is een prettig bedrijf om te bestellen. Overzichtelijke website en super snelle leveringen!. Top

Goed bedrijf

Snelle levering,snelle mail reactie.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk