Naar verwachting

Trainingspak voor mijn jongste besteld. Duidelijke omschrijving. Perfecte maat en persoonlijke stiksel erop laten zetten. Helemaal naar verwachting.

Super kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit

Bezorging was snel

Super snelle levering en goede kwaliteit .

Super gieden snelle levering en goede kwaliteit.

Super snel!!!

Binnen een dag had ik mijn bestelling in huis ! Goede kwaliteit ik ben tevreden

Zeer fijne en kwaliteitsvolle opvolging bij levering

Hele fijne naservice! Jammer genoeg liep er tijdens de feestdagen iets mis met onze bestelling. De klantenservice achteraf is werkelijk erg professioneel en alles werd meteen rechtgezet, deels opnieuw verstuurd en deels terugbetaald. Tevreden klant dus.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Voetbal Direkt doet wat ze zeggen

tevreden met geleverde artikelen op tijd.

ik was tevreden met de geleverde bestelling. was op tijd geleverd volgens afspraak.

De bestelling is snel geleverd.

'Vandaag besteld morgen thuis' bedankt voor de snelle bezorging!

Goeie ervaring

Prima broek prima levering

Superb

Fast and good delivery, the products very good try to fit . All in all a SUPERB experience

Veel pluspunten

Mijn ervaringen: - goede prijs/kwaliteit - fijne website - snelle en goede klantenservice!

Altijd goed!

Zelfs bij een last minute bestelling voor de kerst…de verwachte levertijd stond op 29 december maar…toch voor de kerst geleverd! Zeer dankbaar voor de vlotte verwerking! Dit was mijn tweede bestelling bij jullie, zal zeker niet de laatste zijn. Happy holidays!

Helaas verkeerde kleur geleverd

Super !

Mooi product, snelle bezorging en goede service

Alles goed.

Snelle verzending. Alles goed verlopen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel negatief. Bestelling niet ontvangen en geen enkel bericht over leveringsdatum. Hoe moet het nu

Negatief.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Hopeloos

Op een afhaalpunt laten bezorgen Nooit bericht gehad dat het daar afgeleverd is Vervolgens terug gestuurd naar voetbaldirect Mail gestuurd, na 5 dagen een reactie Geven aan dat het door drukte nieuwe seizoen,wat voor hun dus belangrijk blijkt te zijn, wat langer kan duren voordat je een reactie op mail krijgt. Gebeld, zou goed komen,bestelling wordt nu naar huisadres gestuurd. Ik geef nog aan bij telefoongesprek, let op mijn straatnaam begint met een i kan ivm hoofdletter lijken op een L En ja hoor bingo wordt verstuurd naar hoofdletter I dus L ,verandert mijn straatnaam Kortom, 6 weken verder,ben bang dat dit voor kerst niet goed gaat komen. Dus voor mij geen voetbaldirect meer!

Duidelijke info en snel

Duidelijk geïnformeerd over de levering en erg snel verwerkt.

Product voldoet aan de verwachtingen, levering op tijd

Product voldoet aan de verwachtingen, levering op tijd ondanks kerstdrukte !

my package is lost....

My package is lost, and very little support from voetbalDirect.

• Would you recommend us? No

Afbeelding week iets af van wat geleverd is, het Nike teken was zwart ipv wit.

Is goed

Direct

Levering is verlopen zoals verwacht, correct en op tijd

Levertijd is top

Levertijd en retourneren is echt goed geregeld. Maar heb een voetbalshirt laten bedrukken en vond dit er goedkoop uitzien. Hoop dat de tekst erop blijft zitten tijdens wassen

Nog niks geleverd

Goedeavond ik heb mijn pakket niet binnengekregen ook niet bij de buren en dhl heeft een aflever e-mail gestuurd

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk