Heel gemakkelijk precies de goede voetbalschoenen besteld.

Volgens de eigen leveringsvoorwaarden zijn de voetbalschoenen de volgende dag inderdaad al geleverd.

Op tijd inleveren

Super, niks te klagen

Super, niks te klagen

Goede en snelle levering

snelle levering na één dag bestelling , die zelfde avond al zaalvoetbal mee gespeeld

Netjes op tijd geleverd

Geleverd volgens afspraak

Ruime keus en Snelle service

Makkelijk alles te Bestellen en evt terug sturen

Snelle levering. Goede productinformatie.

Slecht

Zeer slecht geen bestelling ontvangen. Duurde erg lang voor dat ik mijn geld terug had.

Super snelle levering

Mooi en snel

Zeer blij met mooie tas en keepers handschoenen

Snelle levering.! Maar heb 2x2 hoody s waarvan 2 hoody s te groot. Op beide pakketten is nog extra 3.95 bij gekomen. Terwijl ik.ook nog 2 feyenoord broeken heb besteld.!! Daar ben ik t niet mee eens !!

Altijd goed

Altijd goed en mooie acties en kwaliteit is altijd goed!!!!!!!

Retour beleid teleurstellend.

Snelle levering en goede spullen. Alleen wanneer je een item wilt retourneren moet je €2,95 betalen.

Slechte bezorging of eigenlijk helemaal niet!

Men beloofd het product de volgende dag te bezorgen, maar dit klopt niet! DHL doet net of je niet thuis bent geweest. Wij waren gewoon thuis maar die hufters zijn te beroerd om het af te leveren. Dus wij zullen niet meer bestellen om deze reden bij voetbal direct! TNT bezorgt tenminste wel op tijd bij ons in Zeist!

Snelle en correcte levering

Goed maar bak was leeg

Verzending verliep goed alleen 1 bal was leeg had geen voetbalpomp. Was kadootje dus kon niet zo geven dus moest pompje lopen

Fijne webshop

Gebruikersvriendelijk, duidelijk en makkelijk. Mooie producten tegen aantrekkelijke prijzen. De voorwaarden m.b.t. retourneren zijn ook erg aangenaam. Zodra ik een retouretiket in een doos vind, word ik oprecht blij van. Hele goede service.

Mooi schoenen en zitten goed! Ik heb ze wat groter gekocht want ze groeien zo hard. Mijn zoontje is er superblij mee :)

Prima ervaring met VoetbalDirect.nl

Snelle levering, duidelijke site en bevestiging per mail

Afwachtend

Nog niks ontvangen

Fijne webshop

Een fijne site om sportartikelen te bestellen.Goede aanbiedingen. Snelle levering, het duurde een dag langer.Maar daar kreeg ik netjes een email over.Retour wordt vlot afgehandeld.

Bestelling niet ontvangen

Ik heb hier besteld omdat ik het de volgende dag zou ontvangen. Kreeg een email dat het vertraagd was en daarna niks meer gehoord of ontvangen. Ik wacht nu op mijn geld.

Goede service,scherpe prijs

Snelle levering,goede service en prijs

Mooie trui.

Kwam een paar dagen te laat.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over Passa Sports