Beste service

Beste service dat ik heb nog niet gezien

Zeer slecht. Bestel hier nooit meer

Voor €2200 besteld en na 10 dagen nog niet binnen. Niemand te bereiken als je belt. Drie keer een half uur aan de lijn gehangen.

Bestelling geplaatst 7 dagen geleden en nog niks on5

Heb 7 dagen geleden een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen. Krijg maar niks te horen waar het blijft.

Snelle service, mooie kwaliteit bedrukking.

Goed op de hoogte gehouden van levering.

IK HEB GEEN ANTWOORD OP MIJN VERZOEK ONTVANGEN

De eerste voetbalschoenen heb ik teruggestuurd omdat ze te klein waren. Hierop heb ik geen reactie ontvangen. Ik wil graag weten wanneer ik mijn geld terugkrijg. Mvg Ivan Gordillo

snel en goed

snel

Ik ben niet tevreden

De Adidas slippers zijn te smal, kan ze niet aan. En het adidas trainingsjack is te groot. Misschien dan toch maar naar de winkel. Graag zie ik een positieve afwikkeling, tot nu toe niks vernomen, zal wel door de drukte komen.

Bezorg tijd komt niet overeen

Staat bij voor 22:00 besteld volgende dag binnen krewg het 2 dagen later pas+ ontbreekt nog wen artikel geen mail over gehad wanneer die wel bezorgd word. Ik zou het enkel aanbevelen ondat ik nergens anders mijn voetbal kleding kan kopen voor amateur voetbal

Snelle levering, bestelde artikel prima!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit van producten

Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit. Prijs-kwaliteit verhouding is ook goed.

Goede deals en altijd snel aflevering

Slecht

Heb 2 weken geleden iets besteld is nog steeds niet binnen

perfect goed geregeld

goed geregeld en netjes verpakt. en om retouren te sturen alles netjes in de doos erbij.

Een zeer goede service en snelle levering tegen gunstige prijzen. Ben zeer content met deze winkel.

Wel betaald niks ontvangen. Bestel hier nooit meer

Wel betalen niks krijgen. Geen communicatie alleen dat het druk is na een mail van mijn kant.

Geweldige services

Super snel geleverd

Goede service!

De bestelde voetbalschoenen waren een aantal dagen later afgeprijsd. Het verschil kregen we netjes teruggestort!

Ajax shirt besteld super snel geleverd. En de prijs echt top.

Goede levering en snel geleverd

Ik zou jullie aanbevelen bij mijn kennissen en familie

Altijd een snelle service

Ik heb al vele bestellingen gedaan en het klopt altijd. Bij vragen word ik snel geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Wree ok!

Wree ok!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geheeld volgens verwachting.

Netjes bezorgd, goed op de hoogte gehouden wanneer, kwaliteit goed, prijsstelling goed en geheel volgens verwachting.

puik

alles volgens belofte s

Lange levertijd

De 13 e een bestelling geplaatst vandaag de 23 e nog steeds geen bevestiging dat artikel verstuurd is of track and trace ontvangen, jammer!

Veel extra kosten

Handschoentjes besteld, verzendkosten betaald , te klein, terugsturen rekenen jullie 1,95 nu weer nieuwe besteld, weer verzendkosten, dus nu maar twee paar besteld en degene die niet past weer terug gestuurd weer 1,95 Al met al veel extra kosten. Dat doe ik dus niet meer

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk