Goede ervaring

Ik heb snel mijn bestelling gekregen en precies wat ik om vroeg

Gebruiksvriendelijke site, ruim aanbod & snelle levering

Veel keuze, snelle levering, duidelijke site

Top bedrijf

Snelle levering en precies de juiste maat

Top kwaliteit en top service

Klantenservice goed bereikbaar. Snelle levering. Goede producten, duidelijke productomschrijving. Als er iets is, doen ze niet moeilijk en denken met je mee.

Top levering

Ik bestelde zondag en het kwam dinsdag aan

Slecht

Schoenmaat 44 besteld, maat 36 ontvangen

correct en snel geleverd!

Voetbalpakje voor m’n zoon besteld. We waren een beetje laat met bestellen maar het kwam precies op z’n verjaardag binnen!

Besteld en 2 dagen erna al aan de deur, Helaas was ik niet thuis dus het zou de volgende dag bij een dhl punt worden afgegeven in onze woonplaats. Helaas lag het pakket de volgende dag niet op het afhaalpunt in onze woonplaats maar een andere woonplaats. Wij moesten nu de auto pakken om het pakket op te halen. Heel jammer sit

Snel en goed!

Prijs/ kwaliteit goed. Gekozen uitvoering had niet gewenste uitstraling. Klantenservice heeft bezwaar direct opgepakt en binnen 24 uur naar tevredenheid afgehandeld. Top!

Hele snelle levering

Tot 2x toe iets besteld en beide keren heel snel de levering binnen.

Het probleem met de voetbalschoenen van mijn zoon werd snel en goed opgelost. Complimenten!

Mooie voetbalschoenen de volgende werkdag thuisbezorgd voor een prima prijs!

Snel besteld, snel bezorgd!

Goede spullen en supersnelle levering

Goede spullen en supersnelle levering. Dit maakte mijn kleindochter erg blij.

Duidelijke site

Vrijdag avond besteld en zaterdag middag bezorgd

Meer dan tevreden

Bestel regelmatig bij VoetbalDirect. De artikelen worden snel geleverd en zijn netjes en goed ingepakt. Ook vind ik het prettig dat je altijd de mogelijkheid hebt te laten bezorgen bij een afhaalpunt, handig als je hele dagen werkt.

Totale, zeer begrijpelijke service

Goed geholpen na klacht over schoenen. Vriendelijk opgelost. Blijf zeker klant.

Echt MEGA

Super levering en producten voor een mooie prijs

Goede kwaliteit voor mooie prijs

Echt super snelle service

Doen wat ze beloven en de voorraden kloppen ook echt …..heel erg tevreden en bestel alleen nog maar hier voetbal artikelen / kleding

Top!!!

Snelle verzending, top trui

Snelle levering goeie schoenen zitten lekker

Goeie ervaring

Training suit

Top service. Definitely recommend.

Eenvoudig om spullen te vinden en te bestellen. ‘s Avonds laat nog besteld en de volgende dag al in huis!

Goede prijs en snelle levering!

Leuke aanbiedingen en snelle verzending!

Trainingspak paste goed

Vond de optie dat ik de broek en bovenkant verschillende maten kon kiezen super handig dat word niet vaak aangeboden op webshops plus snelle levering, ik ben erg tevreden ga hier vaker bestellen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk