Zeer goed snel geleverd en goed ingepakt

Betrouwbaar en snelle levering

Goeie service en levering met kwaliteit

Eerder heb ik ook een paar voetbalschoenen gekocht, op de website staat 6 maanden garantie maar helaas was deze tijd al verstreken. Maar voor alsnog was dat voor hun geen probleem en ze hebben mij vriendelijke geholpen! Vertrouwd en snelle service

Snelle en correcte levering

Snel geleverd en artikel was exact zoals beschreven

Al meerdere keren wat gekocht, leuke aanbiedingen en altijd snel in huis! Aanrader...

Mooi shirt, snel bezorgd

Mooi shirt, maat is goed en snel bezorgd.

Shirt besteld. Binnen no time bevestiging ontvangen. Bezorgtijden en alles Prima dus! Shirt dag later al ontvangen

Verkeerde kleur binnen gekregen

Verder top! Maar had een blauwe hoodie besteld en kreeg een zwarten. Had geen tijd meer om hem om te wisselen ivm verjaardag. Gelukkig vond hij de zwarten hoodie ook mooi.

Want, ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.

Want, ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

Niet ontvangen en track en trace werkt niet

DHL bezorging niet aangekomen

Product is bezorgd volgens DHL, maar niet ontvangen. Voetbal direct heeft een onderzoek ingesteld. Hoewel de fout niet bij voetbal direct ligt, zijn de ervaringen met DHL bezorging bedroevend. In die zin begrijp ik niet dat bedrijven nog met deze bezorger zaken doen. De levering wordt daardoor onbetrouwbaar.

hele snelle levering

top snelle levering

Prima shop!

Top spullen en snel binnen

Snel

Binnen 1 dag geleverd

Prettig en betrouwbaar

Vlugge bediening ,retour moeten zenden viel klein uit. Eventjes wachten hoe het nu afloopt met terug betaling heb wel een andere tenue besteld en tevens weer betaald

Super, aanrader!!

Helaas ging er bij de bezorging iets mis, konden hun zelf en ik niks aan doen. Keurig opgelosd door Voetbeldirect!

Ik heb de spullen nooit ontvangen

Ik heb 2 artikelen vorige week besteld, waar bij stond voor 22:00 besteld, morgen in huis. Het gaat om het volgende ordernummer: 201101393584 Dit is nog steeds niet geleverd, plus jullie antwoorden mijn mail niet.

Voor 19.00 uur of voor 22.00 uur besteld, morgen in huis...

De bestelling kwam helaas 3 dagen na het bestellen, voor 22.00 uur, aan. Verder geen verdere ervaringen tot nu toe.

Product niet zoals omschreven

Ik bestel een trainingspak en ik krijg een broek. Ik heb het dezelfde dag nog terug gestuurd maar nog steeds niet gehoord.

Snel en eerlijk

Heel snel in huis, en prima verpakt

Een Feijenoord shirt voor mijn kleinzoon gekocht. Echt perfect

Duidelijke site. Snelle levering.

Goed,snel en kwaliteit

Bestellen gaat prima afhandeling prima kwaliteit super

Top items!!

Ze zitten perfect en echt eenvulling!

Goede klantenservice

Vervoerder DHL kwam ondanks melding niet opdagen met bestelling. Sterker nog, bestelling werd terug gestuurd naar VoetbalDirect. Na een mailtje werd gelijk geschakeld door de klantenservice en product alsnog netjes ontvangen. Gebeurt helaas vaker met DHL....

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk