Snelle levering, foto op de website mag beter

Snelle levering van de voetbalkousen. Ik dacht een net iets andere kleur besteld te hebben, maar scheelt niet veel. De foto had ietsje duidelijker mogen zijn wat mij betreft. Los daarvan erg tevreden.

Snelle bezorging retour is lastiger

Kan niet makkelijk vinden hoe je met retouren en geen retour sticker gekregen maar voor de rest prima

Thank you

Hallo, ik neem contact met u op omdat ik het bestelnummer 201201064688 heb geretourneerd, maar ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Met vriendelijke groet, meneer Ferjani, bedankt ? Bestellingsnummer 201201064688

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top product en goede materiaal

Top product aanrader voor voetbal speler die hun enkels willen beschermen

Top !

Snelle levering ! Netjes verpakt ! Mooie producten !

Niet tevreden

Normaal tevreden, maar nu niet..heb bestelling nog steeds niet binnen. 2 X gemaild nog geen antwoord gehad.

Snelle verzending!

Na het plaatsen van de bestelling, ontvangen we redelijk snel ons pakje. Maar, in geval van terugzending, wordt de retourzending enorm traag verwerkt!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik had gelijk mijn goede maat besteld. Is ook altijd afwachten of ik het niet te klein of te groot had besteld. Maar was dus gelijk Top. En ik ben er blij mee

Slecht

Week geleden mijn pakket besteld nog steeds niks van gehoord. Meerdere keren gebeld en krijg geen antwoord.

Super snel

Zondag besteld maandag in huis top service

Megasnelle bezorging!!!!! Her en der leuke kortingen die echt verschil maken

Supersnel bezorgd. Te grote maat gekozen (mijn fout): echt écht eenvoudig om te retourneren! Producten met serieuze kortingen !!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en goeie communicatie

10 dagen geleden voetbal schoenen besteld nog steeds niks ontvangen

Zeer slecht bedrijf. Schoen besteld nooit een bericht wanneer het aankomt. Heb 1 bericht gehad de bezorger te laat is. Dat ik het morgen in huis heb. Nou tot nu toe wacht ik. Ben niet van de review maar dit gaat te ver. Zeeer slecht bestel hier niks. Zet liever wat geld bij en bestel het lekker bij voetbalshop meteen de volgende dag in huis. 1 x nooit meer voor mij jullie z’n gewaarschuwd.

Retour nog niet verwerkt

Ik heb ook een aantal items retour gestuurd, zonder enig bericht.

Supper top!! Goede service

Mijn zoon is supper blij met zijn mooie nieuwe gym schoenen. Kopen altijd bij deze site super service , dag later al in huis. Ga vaker iets bestellen

Goed geschoten!!

Prima sweater, kleinzoon was er zeer blij mee. Snelle bezorging. Kortom dik tevreden!

Goeie service

Goeie en snelle service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gewoon goed, pakket was snel binnen

Schoenen waren helaas te klein, klantenservice reageert niet op email

De schoene waren te groot. Kan gebeuren. Retour gedaan en enkele dagen later gevraagd naar de status. Nu meer dan een week later nog altijd geen reactie. Ik noem dit getuige van weinig stijl. Jammer.

snel, betrouwbaar en een goede prijs

Ik heb de koop als zeer positief ervaren. De prijs van de producten was scherp, goede communicatie tijdens het hele proces en deden wat ze beloofden.

Super tevreden !

Super tevreden !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mijn kleinzoon werd 8, woont in Utrecht! Maar zijn vader en oom en opa zijn echte Feyenoordfans, dus het zit nu ook in zijn genen. Hij moest en zou op zijn verjaardag in zijn Feyenoordtenue naar school …. Geweldig kwaliteitspak! Perfecte pasvorm.

Snelle service alleen jammer dat ze te klein waren en maat groter aanwezig was , nu verder kijken na nieuwe voetbalschoenen

Goeie shop

Very easy too order and the delivery was quick

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk