Bedankt voor de snelle service!

Ik wil graag weer bestellen krijg ik ook korting? mvrg Gilberto Scalas

Ruim assortiment, duidelijke info en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling (voetbalschoenen). De webshop geeft duidelijke en volledige informatie. Er is een ruime keuze aan merken, modellen en maten. Het bestellen ging eenvoudig en het werd zeer snel geleverd. Ik ben erg tevreden.

Snelle bezorging

Vandaag besteld gisteren bezorgd

Ruime collectie, goede prijs, snel in huis

Als je je maat weet is het makkelijk om je voetbalschoenen te bestellen. Ruime keuze, goede prijs en snel geleverd.

Snel en perfect

Heel goede prijs, snelle levering. Heel tevreden

prima online shop

webshop duidelijk snelle levering mooie producten

Alles was goed en snel geregeld.

Snelle levering, prima in orde

Makkelijk en snel besteld. Snel in huis.

Gied

Goeie service

Besteld, geleverd, gepast , het is goed

Good experience

In general my xperience was good. Nice selection of sport articles. Unfortunately there was a delivery issue that caused a longer waiting time before receiving the package. Without that inconvenient I would give a star more.

Snel en goed

Product klopt met omschrijving. Netjes ingepakt en snel geleverd

Maten kloppen niet - verder hartstikke tevreden

Ik bestel redelijk vaak iets bij voetbaldirect, onze jongens houden enorm van deze sportkleding. Ben er ook echt tevreden over, maar heb echter de laatste keer 3 x een bestelling moeten plaats met dus 3 x verzendkosten om de juiste maat te vinden. De maten vallen ontzettend verschillend uit. Heb bij de laatste bestelling gewoon een paar dezelfde broeken besteld met dezelfde kleur en maat en daar uit gekozen, zodat ik niet nog een keer verzendkosten kwijt was. Dit is dan oprecht het enige punt wat mij op dit moment tegenvalt. Voor de rest nog nooit problemen gehad.

Snelle levering!

Perfect nooit problemen gehad

Nooit problemen gehad top service

Retour nog na 1.5 week nog niet verwerkt

Retour is nog steeds niet verwerkt.

Snelle levering, goede prijs

Overzichtelijke site, producten aan scherpe prijzen en snelle levering

Altijd goed en snel

Altijd goed en snel

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Super fijne webshop meerdere keren besteld altijd naar genoegen . Eerlijke prijs mooie producten snelle levering overzichtelijke webshop . Geen min punten te benoemen voor mij .

Great!

Good quality of products, fast sending!

Prachtig

Rap geleverd,en goeie kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en juiste producten met ruime keus

Makkelijk te bestellen, ruime keus en snel geleverd.

Na ruim 2 maanden training en wedstrijden bleef ik last houden van mijn hakken door mijn nieuwe voetbalschoenen (kan voetbaldirect natuurlijk weinig aan doen). Na vriendelijk contact met de klantenservice heb ik mijn schoenen retour mogen sturen en heb ik vlot mijn geld retour gekregen. Super geregeld!

Levering ok maar terugbetalen slecht

1 maart te kleine voetbalschoenen op voorgeschreven wijze via DHL retour gestuurd. Week later nog steeds geen geld terug. Jammer.

Eerlijke prijs, prima assortiment en snelle levering

Ik bestel voetbalbenodigdheden voor mijn 3 kinderen bij voetbaldirect en zal dit door de goede ervaringen blijven doen. Betrouwbare partij!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk