Slecht

Wilde trainingspak kopen xl was te kort....daarna xxl besteld was te kort en te breed.

Hele snelle levering!

Retour sturen ging ook snel, nu alleen kijken of het terug sturen van mij geld zo snel gaat:,)

Snelheid Levering klopt meestal niet

Voor 22u besteld …. morgen in huis klopt al enkele malen niet , dus beter binnen de week

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tot mijn laatste bestelling tevreden maar bij het laatste pak was er verkeerd gestikt.

Direct 15 minuten na binnenkomst retour gestuurd op 12 februari , helaas nu op 1 maart nog geen geld terug en geen melding dat hij is ontvangen en DHL zegt dat hij retour is geleverd.

Erg snel de voetbalschoenen van mijn zoon in huis.

Altijd top kwaliteit voor een goede prijs

Een ruim aanbod van hoge kwaliteit product en niet al te duur.

Schlechter Kundenservice

Webside wirbt mit kostenloser Retoure! Achtung, Gefahr der Irreführung, aus Deutschland keine kostenfreie Retoure möglich! Keinerlei Hinweis im Besteĺlvorgang, in den AGB versteckt und nur in niederländisch zu finden! Trotz allem bleibt Kundenservice unkulant. Finger weg! Website adverteert gratis retourneren! Let op, gevaar voor misleiding, geen gratis retour mogelijk vanuit Duitsland! Geen enkele hint in het bestelproces, verborgen in de voorwaarden en alleen in het Nederlands te vinden! Ondanks alles blijft klantenservice onaanvaardbaar. Afblijven!

Snelle levering maar minder snel retour proces

Wij hebben schoenen retour gedaan en tot op heden niks terug ontvangen.

Alles dik in orde

Goede bezorgtermijn & kwaliteit

Zeer tevreden met de afhandeling van het probleem.

Toen de bestelling geleverd werd bleek er een productiefout gemaakt te zijn (geen logo op de trainingsbroek). Na telefonisch contact en het sturen van wat foto,s kregen wij direct een mail waarin stond om te broek te retourneren, het bewijs te mailen dat de broek daadwerkelijk teruggestuurd was en dan zouden we zo snel mogelijk een nieuwe broek krijgen. En ja, binnen een paar dagen hadden we de nieuwe broek. Zeer netjes afgehandeld!

Beste

Ben heel tevreden met jullie online services

Snelle levering maar erg traag met retour!

Bestelling was supersnel binnen! Helaas laat t regourbedrag op zich wachten….

Super snelle levering en mooi

De levering was super snel En het pak is super mooi

Snelle levering en goede service na klacht

Binnen 3 weken zat er er al een gaatje in de trainingsbroek van mijn dochter. Na contact binnen 2 weken een nieuwe broek opgestuurd gekregen.

Super leuke site

Leuke aanbiedingen. Goede service. Goede kwaliteit. Bestel er regelmatig Voor mij een dikke 10

Alles naar wens!

Goede webshop en artikel op tijd in huis.

snelle, goede service

artikel (met korting) werd snel geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Makkelijk bestellen & snelle levering!

Zaterdag besteld maandag in huis ga zo door

Mooie kleur aanvoerdersband

Voor ons meiden voetbal team heb ik een knalroze aanvoerdersband gekocht. De meiden vinden hem geweldig!

Prima ervaring

Goede service, maar duurt ontzettend lang voordat retour is verwerkt.

Zeer goed.

Snelle en vlotte service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede site! Goede service…

Vaak besteld, altijd in orde. Snel geleverd en goede service

Bestelling wordt prima afgehandeld zoals de website aangeeft, geweldig dus.

Bestelling voor 19.00 uur besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Een eerder foutief aangemaakte bestelling kon zonder problemen geannuleerd worden en de betaling stond ook weer vrij snel terug op mijn eigen rekening. Doen waar ze voor staan, top, zal daar zeker meer bestellen of eens gaan winkelen in een van de winkels.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk