Bestelling wordt prima afgehandeld zoals de website aangeeft, geweldig dus.

Bestelling voor 19.00 uur besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Een eerder foutief aangemaakte bestelling kon zonder problemen geannuleerd worden en de betaling stond ook weer vrij snel terug op mijn eigen rekening. Doen waar ze voor staan, top, zal daar zeker meer bestellen of eens gaan winkelen in een van de winkels.

Slecht geregeld 2keer verkeerde bestelling naar mij opgestuurd!!!!!

Ik wil mijn slechte ervaringen met Andre delen ik heb een rugtas besteld ik krijg de bestelling binnen met de juiste rugtas maar zit een logo van voetbal vereniging erop.ik heb gebeld en met medewerker gesproken excuses aangeboden en zij zou de juiste rugtas sturen en dit keer zonder logo van voetbal vereniging als ik de bestelling retour zend en e-mail met foto’s en retour code naar ze stuur . Binnen aantal dagen krijg ik de juiste tas weer met logo van voetbal vereniging erop. Ik weer bellen en ik krijg te horen dat ze geen andre meer hebben dus weer retour zenden en e-mail naar ze sturen met foto’s etc ….ik vind het zo slecht .

tevreden

tevreden maar het verwerken van een retour zending duurt wel lang en dat is niet de 1ste keer. vorige keren moest ik ook lang wachten voor de afhandeling.

Alles conform afspraak en beschrijving

Duidelijke omschrijving en scherpe prijzen, aflevering zoals omschreven

Super service en erg snel in huis

Erg snel in huis en goed service

Precies zoals verwacht waren

Snelle levering!

Mijn bestelling is heel snel geleverd, blij mee. Mijn kleinzoon zal blij zijn met zijn trainingstenue.

Goede service.

Ik ben erg tevreden met de service wat is geleverd. Mijn eerste bestelling was volgens de pakket vervoerder geleverd. Helaas is dit nooit gebeurd. Voetbaldirect heeft mij hierin uitstekend geholpen, ik kon alsnog mijn zoon gelukkig maken met een trainingspak van zijn favoriete voetbalclub. Nogmaals bedankt.

Top service en snel leveren. Via bol.com

Top service en snel leveren. Contact is goed. Betrouwbaar en zeker een aanrader.

Uitstekende service

Ik heb nu al een aantal keren spullen besteld van VoetbalDirect. Diverse voetbalschoenen, kleding en accessoires. Alles zonder moeite en binnen 24 uur geleverd. Retourneren was geen enkel punt en is netjes afgehandeld. Altijd goede prijzen of een goede aanbieding gaande. Het is eigenlijk inmiddels mijn "go to" adres geworden, aangezien ik 9 van de 10 keer hier uiteindelijke de beste deal vind voor wat ik nodig heb.

Alles was in orde

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed product en snelle verzending!

Mooie prijs voor een supergave Nike sweater.

Matig

Had een sports gift card gekregen die ik niet via jullie website kon verzilveren. Jullie wisten ook niet wanneer dit probleem verholpen zou worden. De schoen met de juiste maat die ik in eerste instantie wilde kopen waren door het wachten ook niet meer bij jullie op voorraad. Heb uiteindelijk via ideal alsnog schoenen bij jullie gekocht. Jullie konden ook niet de cardgegevens gebruiken en dit achteraf met mijn aankoop verrekenen. Na een paar keer te hebben gebeld werd ik doorverwezen naar de website Sportshop.com. Ook daar was schoen met de juiste maat niet meer op voorraad.

Perfect aankoop

Al een paar keer voetbalschoenen gekocht. Correcte prijs, levering steeds op tijd, goed verpakt. Zeker een aanrader om online te bestellen.

Slechte kwaliteit !!!

1x gewassen en alle stickers van nike zijn er af gekomen vind dit heel slechte kwaliteit voor zoveel geld . Laatste keer dat ik van nike iets gekocht heb!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Prima site en snelle levering

Graag wel even mijn retourneringen checken ivm paar voetbalschoenen in een te kleine maat bestelt

Netjes geleverd en een mooi artikel

Zoals verwacht een snelle levering met het juiste product

Fijne service

Contact met voeybaldirect was prettig. Jammer dat het product niet direct kon worden omgeruild, maar het alternatief was prima.

Goede snelle service

Goede snelle service

Goede en snelle service

Corecte levering en snel.

Ben nu al een tijdje klant en heb niet anders dan positieve ervaringen. Top doe zo verder.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering voor een erg scherpe prijs. Super service!

gewoon goed

mooie sortering en snelle levering

Ondanks de kerstdrukte toch keurig de bestelling de volgende dag al in huis

1 Woord Top

Keepershandschoenen gekocht heel blij mee en past perfect…Snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk