J ai commander un pull pour l anniversaire de mon fils

J ai commander un pull qui devait arriver chez moi le 10 novembre ajrdh le 22 novembre il n est toujours pas arriver j ai porter réclamation au près de la poste vous ai aussi prévenu le colis est introuvable et toujours aucune nouvelles

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Levering prima, retour kort dag ivm kerst aankoop

Als het dure trainingspak wat cadeau is voor Kerst niet goed is kwa maat kan ik het niet omruilen omdat er maar korte omruil mogelijkheid is

Super tevreden

Hartelijk Bedank ,super hoog kwaliteit,mooie prijs, . We hebben onze bestelling binnen twee dagen ontvangen Ik raad iedereen aan om bij deze winkel te bestellen.Top!!!!

op tijd geleverd

Slecht

I ordered 3 pairs of football shoes, received just 2 and I've been waiting for three weeks for a solution so I can claim my money back.

Nog niets ontvangen

Op 9 nov. hebben wij inderdaad iets besteld, maar tot op heden hebben wij buiten de bevestiging en deze mail niets meer vernomen.

Slechte service

We hebben voetbalschoenen gekocht die na 2 x dragen een gaat heeft in de schoen. U moeten we ze ter beoordeling opsturen. Maar dan hebben we geen voetbalschoenen meer voor het trainen en wedstrijd. Willen gewoon een foto kunnen sturen en gratis nieuwe. Anders kan mijn zoon niet voetballen en trainen. Belachelijk schoenen van bijna 100,-

Super kwaliteit en snelle levering

Product gekocht Product gekregen zoals werd vermeld . Zeer tevreden

Good and fast delivery.

Good and fast delivery.

Goede aanbiedingen,veel clubkleding

Fijne website , duidelijke info. Paar keer goed gescoord voor goede prijs

Zeer mooie schoenen en sokken bestelt

Zoontje is er reuze blij mee! En ze zitten reuze goed, waardoor voetballen nog leuker wordt.

Levering zou sneller mogen

Ik was zo blij met jullie snelle levering, maar sinds jullie verhuisd zijn duurt het een stuk langer.

Customerservice

CustomerService is niet zoals het hoort. Ik retourneerde een product én ontving hiervan na een week nog steeds geen bericht.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel & uitstekende service!

Zeer tevreden!

Snel netjes

maat is goed zoals omschrijving ziet er ook mooi uit

snelle levering voldoet aan alles

Prima service en snelle levering!

Dit trainingssetje van Nike voor onze kleinzoon Jip van 7 viel bij hem zeer in de smaak! De service van VoetbalDirect van snel en accuraat.

Bereikbaarheid kan beter,afwikkeling bestelling correct

1e bestelling duurde erg lang voordat binnen kwam,telefonisch proberen contact te leggen maar was slecht tot niet te bereiken. Echter afhandeling van retour product verliep prima,zowel terugstorten geld als ontvangen nieuwe bestelling.

Super mooi pak. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Alleen de maat is altijd lastig. Het valt vaak te klein

Moyen

Bonjour, Je n ai toujours pas reçu mon colis après 10j d attente.. pouvez vous vérifier Merci

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling netjes en snel bezorgd

Na bestellen gelijk bevestiging ontvangen. Op de beloofde bezorgdatum pakket ontvangen.

Snel, kwalitatief en zorgzaam

Perfecte service

Livraison rapide

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service Bestelling is snel en retour iets langer verwerkt maar dat is ook netjes erbij verteld.

Livraison

Je n ai toujours pas eu le sac Adidas livraison sois disant toujours en cours chez DHL ce n est pas normal

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk