leuke prijzen en prima levering

ik heb al vaker besteld bij voetbal direct. altijd tevreden. levering is ook goed, duurt niet te lang. geen klachten.

Terugbetaling duurt te lang

Meerdere producten besteld, levering vertraagd door verhuizing magazijn. 1 product terug gestuurd (04-11-2022 opgehaald door DHL) op 13-11-2022 nog altijd geen terugboeking van het geld ontvangen

Brasil t-Schort

Die waas goed alles is goed gekomen in mij huis !!!

Mooi

Welke club mooi is koop ik of land

wacht nog steeds op terugbetaling van mijn retouren

wacht nog steeds op mijn terugbetaling van reouren al ruim 10 dagen geleden verzonden

Snelle levering, goeie kwaliteit.

Alles klopt. De kwaliteit is goed van de voetbalkleding. De maten kloppen. Als je iets retourneert dan wordt je geld snel teruggestort. Binnen een paar dagen in huis.

Gewoon goed

Geen klachten

Ik had een vraag en deze werd beantwoord, postief beantwoord en een enorme hulp Zeker aanraader en ik koop hier zeker nog

Top kwaliteit snel levering

Goed snelle levering. Helaas viel de schoen te klein uit (te smal)

top

goede kwaliteit, scherpe prijs

Geen bestelling ontvangen

Helaas geen bestelling ontvangen heb al contact gehad nu mail gestuurd maar hoor niets

Snelle levering,en goed artikel.

Mooie haarbandjes voor een goede prijs. Super snelle levering.Koop hier zeker vaker.

No one's reply in the customer service nor in e mails

last Saturday i bought a football shoe from the online shop and they send me a notification of purchasing, till today I haven't received by email my tracking number nor anything else. I sent them 5 e mails and messaged them on instagram without any reply from them exvept of course the automatic reply in Deutsch. Need my shoes ...... Service SUCKS

• Would you recommend us? No

Zending retour gestuurd, niets gehoord

Zo'n 17 dagen geleden de zending retour gestuurd maar nog steeds geen bevestiging daarvan gehad of geld retour gehad.

Beste

Blij met het bestelde en de zeer snelle levering

Blij mee

matig

Nog steeds niets ontvangen

Great!!!

Fast and reliable.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit en snelle levering!

Goede kwaliteit sport tenue voor kinderen. Snelle levering. Goede prijs!

Snelle levering en goede prijs!

Top, snelle levering

Vaak besteld op deze site

Nike Tech trainingspak г

En dus bestelde ik Nike Tech trainingspak Ik heb alleen bodems ontvangen, geef mijn geld terug, ik raad oplichters niet aan

goed volgens plannng bezorgt

Het zit super lekker en was op tijd geleverd

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk