Het zit super lekker en was op tijd geleverd

Communicatie kan beter

Al vrij snel kreeg ik een mail dat het shirt was aangemeld bij DHL. Daarna niets meer. Op mijn mail waar het bleef kwam pa na een paar dagen een reactie. Of het aan DHL ligt of aan de leverancier laat ik in het midden. Een ding is zeker communicatie is niet hun sterkste kant. Maar mijn kleinzoon heeft het shirt niet meer uitgedaan, dat was dus prima in orde. Heel gaaf met zijn naam in goud geprint.

snel geleverd

de bestelde artikelen werden snel en goed verpakt geleverd.

Prima spul.

Werkkleding en voetbalkleding voor team besteld ..er ontbrak echter een broek maar na een belletje was het top geregeld .snelle service

Goede kwaliteit

Verkeerde maat dus terug gestuurd, geld nog steeds niet terug gekregen.

Verrassend goed(koop)!

Een mooi clubtrainingspak van seizoen 22/23. In de winkel was de prijs 130 euro. Op de site van voetbaldirect stond het hetzelfde pak met 34% korting! Maar dat was nog niet alles. Ik had nog een voucher van € 7,50. (Van voetbadirect gekregen per mail voor de verjaardag van mijn zoon). En toen nog een leuke meevaller: Op alle aankopen kreeg ik nog eens 10% korting! Dit was nog eens verrassend leuk shoppen! De levering ging supersnel en alles klopte. Uiteindelijk in totaal nog geen €70 betaald voor het hele pak i.pv. €130! Dus mijn advies: Check eerst even de site van voetbaldirect!

top

Délai rapide de livraison plus tôt que prévu au grand bonheur de ma fille.

In één woord perfect

Perfecte snelle levering

Duidelijke site, snelle levering!

Trainingspakken nog sneller geleverd dan aangegeven. Mooie kwaliteit!

Bestelling voor een deel geleverd, geen communicatie

Een trainingspak besteldaar alleen het jasje is geleverd. Geen communicatie hierover door voetbaldirect. Klantenservice reageert niet.

Zeer snelle levering. Heel goede prijzen.

Vlotte levering en vooral correct

Telkens vlotte levering binnen de afgesproken tijd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed kwaliteit

super

Snelle service en directe levering.

Geweldige voetbalkleren

Als een geweldige aankoop

Slecht

Voetbaldirect is slecht omdat ik en bestelling heb geplaatst bijna 2 weken geleden en nog steeds niks van gehoor

Perfect!

Ik heb al meerdere keren besteld bij voetbaldirect.nl en ik ben heel erg tevreden. Prijzen zijn goed, leveringen zijn top. Ik heb er niks op aan te merken! Dankjulliewel

De door mij bestelde slippers werden super snel geleverd. Voor zekerheid 2 verschillende maten besteld. Ze zaten keurig verpakt. Helaas waren ze toch beide te klein. Het retourneren ging ook ontzettend makkelijk.

Doen niet wat ze zeggen.

Ze zeggen vandaag besteld de volgende dag geleverd maar duurt 3 dagen.

Te klein en nog geen geld terug

2 paar besteld 1 paar gekomen en code gekregen die het niet doet om nieuwe te bestellen Opnieuw schoenen besteld maar nog niet binnen We wachten het af!

Leuk t-shirt gekocht

Erg snel met pakket en de mails helemaal top

Ik heb een retourprocedure opgestart

Ik wacht al 2 weken op een weder reactie van voetbaldirecht op een retourprocess.

Jammer genoeg liep de bestelling/levering allesbehalve vlot...

Na eerdere positieve bestellingen is het deze keer fout gelopen. De bestelling is niet geleverd. Na verschillende keren toch de infodienst gesproken en als de artikelen niet geleverd zouden worden mocht ik terug contact opnemen. Jammer genoeg geen gehoor gekregen. Finaal in het portaal gezien dat de bestelling is stopgezet. Voetbaldirect zou zelf contact opnemen maar dat is niet gebeurd. Bovendien is het geld nog niet terug ontvangen. Maar... Een slechte ervaring maakt niet alles negatief. De vorige waren positief dus we hebben wel een nieuwe bestelling geplaatst en zijn in afwachting.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

X