Snelle levering top kwaliteit meedenken met klanten

Nooit aangekomen

Pakket is zogenaamd bezorgd. Geen bezorger gezien. En nog eens horen van de pakketdienst DHL dat volgens de gps de chauffeur is langs geweest. Voor mij nooit meer. 10e en laatste x.

Mooi pak gekregen

Kids zijn altijd blij!

Kids zijn helemaal blij als pakketje binnenkomt van jullie!

Een snelle en correcte service, zoontje weer tevreden en ik ook

• Zou u ons aanbevelen? Yes

I highly recommend this site

Rapide, best quality and good price. I highly recommend

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Echt heel dramatisch voortaan ga ik zeker mijn voetbalschoenen halen bij Nike

Ik heb de adidas predator edge gekocht en na 4 maanden zitten er in beide schoenen een gat aan de bovenkant dat vind ik heel slecht. Ik droeg altijd Nike en ben overgestapt naar Adidas maar dat was een foute beslissing.

Veel voor weinig

Top aanbiedingen

ruim assortiment en snelle verzending

ruim assortiment en snelle verzending

Eerst Niks bezorgd en daarna geen retour bedrag ontvanngen

Bestelling anderhalve week op moeten wachten en toen alsnog opnieuw moeten bestellen. Daarna een retour gedaan, hier geen reactie op gehad en geen geld retour ontvangen. Is ook alweer anderhalve week geleden.

Hallo, als het gaat om een bestelling te plaatsen en levering hiervan, ben ik super tevreden. Maar als het gaat over een retour zending duurt dit lang alvorens je feedback krijgt!

Prima snelle levering

Heel mooi trainingspak besteld, lage prijs prima kwaliteit

Helemaal naar verwachting

Vrijwel de beste prijzen op het internet. Echt een aanrader voor de koopjesjagers!

Hele goede ervaringen met voetbaldirect

Klantvriendelijke Snelle reactie Duidelijk

Mooie kleding tegen goede prijs en prima service! Zeker een aanrader!

NOOIT MEER

Bestelling geplaatst en direct betaald daarna zou de bestelling na 2 dagen geleverd worden ,ik dacht prima . Maar er kwam niets dus ging ik dit even nakijken en wat bleek de Bestelling was toch opgehaald door DHL dus contact opgenomen met DHL maar daar vertelde men mij sorry mijnheer maar we hebben nog niets ontvangen,dus weer contact met voetbaldirect en weer het zelfde de Bestelling is reeds opgehaald ,zo ging dit enkele malen op en neer na vele telefonisch contact wat ook niet altijd vriendelijk was geen Bestelling en mijn product is ook niet meer in invoorraaden voetbaldirect weigert om contact op te nemen met DHL om onderzoek te starten (Bestelling dus gewoonweg gestolen door iemand)dus even de gemakkelijkste weg geld terug storten en hop klaar ,maar dit was magazijn opruiming dus fikse korting met als gevolg extra kosten door vele telefonisch contact en Bestelling elders moeten plaatsen die duurder is Conclusie voetbaldirect SLECHTE SERVICE NOOIT MEER EN VRIENDELIJKHEID 0/10

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Correcte service

Vlugge levering, correcte verwerking.

Snelle en goede levering

Ben heel tevreden met jullie service

Snel bezorgd

Goede kwaliteit mooie kleur snel geleverd

De trainingspak zitten goed en mooi kwaliteit met goede prijs

Goede kwaliteit

Lot of choice and good prices

I found several products from entry levels to professionals. Delivered home in 3 days, I am satisfied.

Tol service

Top service , aardige mensen die mee denken met de klant bij de klantenservice en zo .

Netjes en goed geregeld

Precies hoe het hoort te zijn

Een prettig werkende website waar je makkelijk kunt zoeken en vinden waar je naar op zoek bent tegen scherpe prijzen. Het bestellingsproces verloopt keurig en je wordt vervolgens stap voor stap op de hoogte gehouden van verzending tot aflevering. Netjes verpakt wordt je bestelling snel bezorgd.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk