Super fijne site!! Top

Mooie kwaliteit, top snel geleverd..zoontje onwijs tevreden!! Derde keer besteld komen er zeer zeker meer bij..

Prachtige pakken mooie prijs in de sale

Ik heb mooie pakken besteld voor mijn zoon maat 140. Mooie kwaliteit en de maat past perfect

Snelle en goede service

Uitgebreide collectie, goede deals, snelle service.

Top spul

Snelle bezorging

Iedere bestelling top!

Altijd super snel geleverd en een hele goede service.

Nike tech pak

Mijn zoon had er al eentje, maar nu een tweede in een ander kleur, Hij is er blij mee en heeft ze in zijn vrije tijd heel veel aan. Lekker chillen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Goedkoper dan op andere websites en de volgende dag al geleverd!

Alles prima in orde, bestelling, product, prijs, levering en kwaliteit.

Alles prima in orde, bestelling, product, prijs, levering en kwaliteit.

Slecht

Ik ben helemaal niet tevreden!!! Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! De bezorger kwam niet opdagen. We waren thuis. Hij heeft het pakket meteen teruggestuurd. Ik wil graag dat mijn bestelling nummer 201201009872 is betaald

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Voetbaldirect maakt naam waar!

Duidelijke website! Snelle levering! Voldoet aan de verwachting!

Rapide et tout-a-fait conforme.. très belle qualité

Je recommande... Envoie rapide, bien emballé, conforme à la commande et bonne qualité

Matig

Verkeerde maat, moet ik eerst weer nieuwe maat bestellen. Heb ik al 2x geld uitgegeven en nog niks ontvangen. Niet echt klantvriendelijk

geweldig

geweldige prijzen, bestelling gedaan en volgende dag in huis, kon niet beter

Snel en netjes geleverd!

Op tijd ontvangen wat ik heb besteld. Prima.

Ontvangen wat ik heb besteld en optijd.

Ze waren een item vergeten en die kreeg ik de volgende dag meteen binnen, na contact opnemen met de klantenservice (per mail). Goed bereikbaar en regelt vergissingen professioneel. Voor herhaling vatbaar.

Snelle verzending

Snelle verzending en de beste kwaliteit

Prima levering, maatvoering adidas slecht

Slippers adidas aangesxhaft, maar maatvoering is erg slecht. Minimaal 2 maten te klein

Blij

Ben ik blij met producten

Retouren

Helaas word m’n retour maar niet verwerkt! Levering was super snel alleen met terugsturen gaat het dus mis! Mail 2x gestuurd geen reactie op.. probeer te bellen en krijg een hele andere naam? Passersports? Heb toch echt besteld bij voetbaldirect

2e x dat ik wat bestel en weer een succes ik ga vaker wat hier bestellen :)

beetje vreemd

Beste, U stuurt mijn een beoordeel, ja het klopt ik heb inderdaad iets besteld vorige week bij U. Als U nou eerst eens het bestelde item opstuurd dan kan ik ook een beoordeling geven. Ik heb tot op heden nog steeds NIETS ontvangen !!!

Supersnelle service

Eerste keer besteld en super content. Ga zeker nog bestellen. Super snell service. Top

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk